Kinheim
Rotterdam

  • Appartement

  • 2 bedrooms

Vastgoedontwikkelaar Kroonenberg Groep heeft voormalige winkelruimtes in winkelcentrum Hoogvliet getransformeerd tot negentien ruime appartementen. De nieuwe woningen zijn gerealiseerd op het dak. Binnen een royale constructieve casco zijn 17 driekamer en 2 vierkamer appartementen gebouwd, allen voorzien van een groot terras. De luxe appartementen zijn instapklaar en liggen aan een centrale doorgang op de eerste verdieping en zijn makkelijk te bereiken met een lift.

De woningen liggen zoals gezegd boven een ruim winkelcentrum en dat levert veel voordelen op bij het doen van de boodschappen en andere aankopen. Het complex biedt ook horeca en recreatie.

Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, een luxe open keuken, 2 of 3 slaapkamers, complete badkamer met ligbad, wastafelmeubel, design radiator en een douche en een verrassend grote buitenruimte.

De appartementen beschikken allemaal over een volledig ingerichte keuken met diverse ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vries combinatie, combi-magnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap.

Hoogvliet is een opkomend gebied in Rotterdam Zuid. Nabij groene recreatiegebieden zoals het Ruigeplaatbos en het Oudelandsepark, zwembad Hoogvliet, een urban sports park, Kinderboerderij Oedenstee en eveneens dichtbij uitvalswegen naar snelwegen en openbaar vervoer (Metrostation Tussenwater). 

 Bijzonderheden

- Geheel voorzien van vloerverwarming
- Berging in het appartement
- Nabij vele voorzieningen.
- Direct beschikbaar in overleg
- De huurprijzen zijn exclusief € 40,- servicekosten en € 110,- voorschot warmtelevering

€ 1200,- Price per month (exclusief)
beschikbaar No (verhuurd)
Floor space 94 m2
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Type of house Appartement
Interior Kaal

Uw droomwoning niet gevonden?

Staat uw droomhuis er niet tussen? Blijf onze site in de gaten houden voor ons nieuwe aanbod van woningen.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

I’m interested Pagina Printen