Makelaar met focus op verhuur

Uw huis onze zorg

Ons verhuurteam vertegenwoordigt alleen uw belang

Waar moet u op letten bij de keuze van een makelaar voor de verhuur van uw woning

Makelaar alleen gericht op verhuur

Wanneer u zoekt naar een verhuurmakelaar let er dan op dan de tussenpersoon luistert naar uw wensen. Ons team met makelaars heeft als doel om verhuurders tegen zo min mogelijk kosten, zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat u als eigenaar dan ook bereid bent om de woning weer via ons aan te bieden mocht deze weer beschikbaar komen. Wij hebben veel vertrouwen in deze wisselwerking en daar willen wij hard voor werken. 

Toegevoegde waarde

In de huidige tijd waarbij veel informatie voorhanden is, zijn wij van mening dat wij als een tussenpersoon alleen succesvol zijn werkt doet als u tevreden bent over de geleverde service en ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde levert. Veel makelaars voor verhuur rekenen een eenmalige commissie op voorhand berekend over de gehele huurperiode. Wij doen dat niet. We brengen wel een opstartvergoeding in rekening. We maken professionele foto's van de woning en plaatsen deze samen met een aantrekkelijke beschrijving op onze eigen site en social media. Uiteraard plaatsen we de woning ook op relevante sites als Funda en Pararius.

Gezamenlijk belang, bij leegstand geen vergoeding

Wij verdienen alleen op het moment dat u huurpenningen ontvangt. Leegstand voelen wij dus ook. Mocht de huurder eerder vertrekken dan heeft de makelaar zijn vergoeding al ontvangen terwijl u met leegstand heeft te kampen. Wij vinden het transparanter om alleen een vergoeding te rekenen op het moment dat u huur ontvangt. 

Twee heren dienen

In 2015 heeft er een wetswijziging plaats gevonden, waarbij de rechter heeft bepaald dat de tussenpersoon alleen een vergoeding mag ontvangen bij de verhuurder als deze woning in de portfolio van dezelfde makelaar wordt aangeboden. Logisch verhaal, want u bent opdrachtgever en dan vertegenwoordigt de makelaar uw belang. Toch maken wij het nog geregeld mee dat diverse makelaars in de verhuurmarkt deze regels niet zo nauw nemen en op een creatieve manier de huur verhogen en dat gedeelte bijvoorbeeld zelf ontvangen. Als de makelaar geen service levert voor de huurder dan is dit niet toegestaan. 

Verhuur in Rotterdam

Voor een vrijblijvend gesprek over verhuur komen wij graag bij u langs om de maximale huurprijs te bepalen en onze werkwijze te bespreken. 

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de no┬║1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Verhuur in Rotterdam