Meeste expats Unilever vanaf tweede kwartaal naar Rotterdam

Geslaagde oriëntation tour met Riva en Unilever expats uit Londen

De bustour met Unilever was erg geslaagd. Daarnaast komen er steeds meer internationals naar Rotterdam. Als verhuurder is het daarom momenteel een goed moment om uw woning beschikbaar te stellen en te verhuren aan expats. Wilt u weten hoe dit werkt? Wij helpen u graag.

Riva is één van de drie preferred makelaars van Unilever

Het nieuwe hoofdkantoor van Unilever komt definitief naar Rotterdam. Dat heeft het raad van bestuur van de Multinational vandaag na uitgebreid onderzoek bekend gemaakt. Riva Rentals is één van de drie preferred suppliers voor huisvesting van werknemers van Unilever. Dit betekent dat wij samen met Jeco Rental Services en Iris Housing de enige makelaars in Rotterdam zijn die via het relocationbureau van Unilever de expats van Unilever mogen bijstaan met de zoektocht naar een geschikte huurwoning. 

Drukte verwacht vanaf het tweede kwartaal 2018

Gezien Unilever met bepaalde afdelingen reeds geruime tijd is gevestigd op het Weena in Rotterdam, hebben wij al jarenlang periodiek home searches met expats vanuit het buitenland. Echter met een speciaal project of een grote verhuizing van bepaalde afdelingen naar Nederland, nemen de aantallen home searches in korte tijd enorm toe. Voor 2018 is de verwachting dat de home searches vanuit Unilever zullen toenemen met tientallen. Wilt u als verhuurder meer weten over deze aanvragen of budgetten? Dan willen wij u hier graag meer over vertellen. 

Succesvolle oriëntation tour met werknemers uit Londen

Zoals te zien op de foto hebben in het begin van dit jaar veel expats al kennis gemaakt met Rotterdam. Wij verwachten de komende maanden grote groepen expats naar Nederland. 

Rotterdam wordt steeds populairder voor bedrijven en expats

Naast Unilever zijn er steeds meer (nieuwe) bedrijven, zowel nationaal als internationaal, die zich vestigen in Rotterdam. De afgelopen vier jaar kozen maar liefst 181 internationale ondernemingen voor Rotterdam. Wij als verhuurmakelaar zijn dus blij met hun komst. Tevens meldt het Rotterdam Expat Centre dat vorig jaar het aantal nieuwe expats ten opzichte van 2016 met een paar honderd mensen meer is gestegen. Het aantal expats in Rotterdam staat nu op 1360 in 2017. (bron:https://portofbusiness.nl/economische-verkenning-rotterdam-2018-succesvol-en-waakzaam-blijven/)

Wat betekent de komst van Unilever expats voor u als verhuurder?

Zoals aangegeven brengt de verhuizing van Unilever een groot aantal werknemers naar Rotterdam. Uiteraard zullen deze expats van huisvesting voorzien moeten worden. Als marktleider van verhuurwoningen in Rotterdam kunnen wij u helpen bij het verhuren en beheren van uw woning aan de expats die naar de havenstad komen. Bent u benieuwd hoe dit is zijn werk gaat? Vraag ons als jarenlang partner van Unilever naar meer informatie. 

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Verhuren aan internationals