Riva beheert 20 huurappartementen voor projectontwikkelaar

Machinistenhof is het nieuwe woonproject op zuid

De gerenommeerde ontwikkelaar heeft op zuid het project Machinistenhof opgeleverd. De 22 huurappartementen zullen worden beheerd door Riva Rentals & Makelaars.

Toonaangevende ervaring in beheer

Riva heeft als verhuurmakelaar en -beheerder in Rotterdam toegewijde, deskundige medewerkers die al jarenlang proactief relaties met huurders onderhouden namens honderden woningeigenaren. Deze ervaring heeft de bekende Rotterdamse projectontwikkeaar overtuigd Riva in te schakelen als algemeen beheerder.

Met behulp van ons eigen beheersysteem wordt de huur op tijd geïncasseerd, de administratie nauwkeurig bijgehouden en complexe vraagstukken op tijd behandeld. Technische zaken worden tevens snel opgelost door gewaardeerde partners en aanvullende vragen worden eveneens door Riva opgepakt. 

Actiever op zuid

De Rotterdamse ontwikkelaar Leyten heeft al veel toonaangevende projecten gerealiseerd in de stad zoals aan het Mathenesserplein, het Stadhuisplein en Harbour Edge op de Lloydpier. De laatste jaren wordt Leyten ook steeds actiever op Zuid. Na de projecten Centrée en winkelcentrum Vuurplaat is Machinistenhof het nieuwste project op de Rechter Maasoever.

Het nieuwbouwproject op de Kop van Zuid is gelegen aan de Laan op Zuid en het Spoorweghavenpark en omvat naast de 22 huurappartementen ook 41 EGW koopwoningen. Het woonblok vormt de derde en laatste fase van het door Leyten ontwikkelde blok L dat  onderdeel is van de gebiedsontwikkeling Parkstad, die de Afrikaanderwijk en de Kop van Zuid met elkaar moet gaan verbinden. Eerder werden door Leyten in blok L al een brede school, supermarkt met aanvullende winkels en ruim honderd huur- en koopwoningen gerealiseerd.

Ideaal voor gezinnen

Het project, gerealiseerd door Ouwehand Bouw en ontworpen door Spee Architecten, wordt dit eerste kwartaal opgeleverd. 

Met een afgesloten binnenterrein en directe ligging aan het Spoorweghavenpark is de Machinistenhof ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Wonen in de Machinistenhof is wonen in complete, ruime en eigentijdse stadswoningen dichtbij het bruisende, kloppende stadshart van Rotterdam.

Riva Rentals & Makelaars is al verantwoordelijk voor het beheer van honderden woningen van particuliere eigenaren, investeerders en corporaties. 

 

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

ik wil ook een beheerder