Riva biedt verhuurders meer overzicht met nieuw administratiesysteem

Uitgebreid inzicht in het rendement

Om ons groeiende aantal verhuurders beter te informeren maakt Riva vanaf nu gebruik van een nieuw transparant administratiesysteem. Wij streven naar een maximaal rendement uit het beheer van panden van onze verhuurders. De nieuwe vastgoedsoftware geeft specifiek inzicht hoe het rendement is opgebouwd. Overzichtelijk worden de ontvangen huren, betaalde huren en gemaakte kosten getoond.

Implementatie van informatie

Onze medewerkers zijn de afgelopen tijd achter de schermen hard bezig geweest om alle informatie over de appartementen, de gebruikers en overige notities in te voeren in het nieuwe systeem. De nieuwe software maakt het mogelijk om specifiek alle informatie over onze werkzaamheden te tonen. De implementatie heeft echter in eerste instantie wel wat vertraging opgeleverd waardoor de overboekingen in sommige gevalllen wat vertraging op hebben gelopen. Daarvoor onze excuses.

Overzichtelijke huurafrekening

De verhuurders ontvangen zoals gebruikelijk elke maand de huurpenningen in de eerste week van de maand op de rekening. Daarnaast wordt voortaan ook automatisch een volledige factuur toegezonden. In deze overzichtelijke huurafrekening is terug te vinden hoe het rendement per object (inkomsten, uitgaven en beheervergoeding) is opgebouwd. 

De eerste reacties zijn positief. Van een verhuurder kregen wij al meteen een positief mailtje: ‘Voor jullie misschien een fijn het nieuwe systeem maar voor ons ook! Helemaal top!'

Duurzame relatie verhuurders

Door deze automatisering ondersteunen wij onze opdrachtgevers nog beter en werken wij aan een duurzame, toekomstbestendige relatie met onze verhuurders. Wij streven naar een transparante verbintenis met de klanten en op deze wijze hebben zij volledige inzicht omtrent de betalingen van de huurders en hoe wij het bezit beheren

Samen met de ontwikkelaar zijn wij dan ook bezig om een klantenportaal te ontwikkelen. Op die wijze hebben de verhuurders voortaan toegang tot het systeem en daarmee inzicht in alle informatie. Alle relevante bijbehorende documenten zoals de huurovereenkomst, check in- en check out-formulieren, overige rapporten, reparatie afspraken, foto’s en tekeningen zijn dan meteen in te zien. Makkelijk op elk moment en op elke plek. Zodra deze functie beschikbaar is zullen wij dat natuurlijk meteen kenbaar maken.

U kunt altijd contact met ons opnemen als er vragen zijn. Dat kan via finance@rivarentals.com. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u gebruik wil maken van onze dienstverlening. 

Uitgebreide beheerservice

Onze voordelige en uitgebreide beheerservice is ontworpen om u gemoedsrust te geven en wij nemen daarmee de verantwoordelijkheid van een full-time verhuurder uit handen.

Naast de ontzorging via een makelaar profiteert u van de fiscale voordelen in box 3, omdat u het actieve vermogensbeheer uit handen geeft aan een verhuurmakelaar. Een geruststellende gedachte voor veel beleggers.

 

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

ik wil investeren