Riva maakt huren en verhuren inzichtelijk met persoonlijke portalen

Direct toegang tot alle gegevens en documenten

Altijd volledig overzicht als woningeigenaar of huurder. Met de introductie van het eigenarenportaal en huurdersportaal biedt Riva een digitale persoonlijke omgeving. Iedereen die bij ons is aangesloten kan nu via My Riva snel en makkelijk allerlei zaken direct online regelen én nakijken.

Overzichtelijke service

Riva is een zeer succesvol Rotterdams makelaarskantoor dat is gespecialiseerd in verhuur, beheer, verkoop, aankoop, taxaties en vastgoedbeleggingen in Rotterdam. We zijn namens een groeiend aantal woningeigenaren verantwoordelijk voor de verhuur van hun appartementen aan expats, internationale studenten en particulieren. 

Onze toegewijde medewerkers proberen alle verhuurders en huurders altijd zo goed en snel mogelijk bij te staan. Maar de techniek schrijdt voort en daarom breiden we onze dienstverlening telkens weer uit met nieuwe functionaliteiten. Zo bieden we steeds meer service en maken we het proces voor iedereen duidelijker en overzichtelijker.

Persoonlijk portaal

De nieuwste innovatie die we presenteren is een persoonlijk portaal met de naam: My Riva. Voor verhuurders en huurders. 

Altijd een compleet overzicht in uw persoonlijke portaal

Altijd een compleet overzicht in uw persoonlijke portaal

Verhuurders

Woningeigenaren kunnen als verhuurders via het portaal meteen alle relevante documentatie zoals de getekende huurovereenkomsten, check-in en check-out rapporten en de opdracht tot dienstverlening inzien. Verder zorgt het systeem er voor dat er maandelijks een overzicht van de huurbetalingen inclusief eventuele doorbelaste facturen van technisch beheer wordt getoond. Tot slot download u eenvoudig een financieel jaaroverzicht met daarop uw resultaat, deze kunt u gebruiken voor uw belastingaangifte. 

Huurders

Huurders kunnen in hun persoonlijke digitale portaal snel en makkelijk online woon- en huurzaken regelen. Reparatieverzoeken kunnen bijvoorbeeld direct ingediend worden. De maandelijkse huurnota’s, getekende huurovereenkomst en het check-in en check-out rapport zijn altijd en overal overzichtelijk. 

Succesvolle ingebruikname

De functie is nu geïmplementeerd en beschikbaar. Al onze klanten (verhuurders en huurders) hebben inmiddels bericht gehad om hun persoonlijke portaal te activeren en uit te proberen. Wellicht is ons bericht over de introductie in de spam-folder van het mailaccount terecht gekomen.
De mogelijkheden van deze functionaliteit zullen telkens weer uitgebreid worden zodat al onze klanten altijd volledige inzage hebben in hun gegevens en direct meldingen en verzoeken kunnen doen. 

Ook ontzorgd worden?

Riva is een van de grootste aanbieders van particuliere huurwoningen in Rotterdam. Door onze ervaring verzorgen wij voor steeds meer woningeigenaren, vastgoedinvesteerders en ontwikkelaars de verhuur en beheer. Wij staan hen bij met kennis en advies en door de introductie van innovaties zoals de portalen blijven we onze partners ontzorgen.

Wilt u uw woning verhuren of wilt u investeren in de Rotterdamse woningmarkt neem dan direct contact op. Onze makelaars kunnen u alles vertellen over de potentie van Rotterdam en het te behalen rendement in onze mooie stad.

 

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

ik wil investeren