Koophuis verhuren Rotterdam

Uw koophuis in Rotterdam verhuren via Riva Rentals?

Uw koophuis in Rotterdam verhuren aan expats of internationale studenten levert een goed rendement op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de voordelige en uitgebreide service met u te bespreken. Uiteraard werken wij op no cure, no pay basis. Onderstaand leest u tevens meer informatie over het verhuren van te koop staande woningen.
10/11/2014

Te koop staande woningen

Een deel van onze verhuurders in Rotterdam heeft de woning in de verkoop staan. Ter voorkoming van dubbele woonlasten is tijdelijke verhuur van het huis of appartement via een verhuurmakelaar een middel om leegstand te bestrijden. Verhuren aan expats kunt u dus helpen als u uw oude woning nog niet heeft verkocht en reeds een nieuwe woning heeft aangeschaft. Middels een vergunning van de gemeente via de Leegstandswet heeft u het recht om de huurovereenkomst met inachtneming van de opzegtermijn te ontbinden.

Expats en de Leegstandswet gaan niet goed samen

Wegens de huurbescherming verhuren wij met name aan expats. Expats zijn voor hun werkgever tijdelijk in Rotterdam werkzaam aan een opdracht op project. U bent er zeker van dat zij na een bepaalde periode de woning gaan verlaten.

De huurders waar wij mee werken zijn expats in het hogere segment en zoeken een woning voor minimaal één jaar. De multinationals en overige betrokkenen steken veel tijd en geld in het vinden van de perfecte woning voor hun werknemer. Om die reden vinden zij het prettig als de werknemer tussentijds niet hoeft te verhuizen en dat de woning uit de verkoop wordt gehaald. Bezichtigingen worden dus niet toegestaan. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar de multinationals welke wij vertegenwoordigen huren liever geen woningen op basis van de Leegstandswet.

Voordeel expatverhuur

Voordeel is dat wij verhuren in het hogere segment, met goede budgetten en lange periodes. Verder hebben expats een voorkeur voor woningen welke worden beheerd door een makelaar. Bij onze service is het beheer bij de bemiddeling inbegrepen. Hierdoor wordt u als eigenaar compleet ontzorgd in het verhuurproces. 

Koophuis verhuren aan expats

Bent u voornemens om uw koophuis in Rotterdam te verhuren aan expats? Bekijk onze voordelige en uitgebreide service. Eén van onze verhuurmakelaars komt graag bij u langs voor een vrijblijvende opname om de maximale huurprijs te bepalen.  

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Verhuur mijn koophuis