Kopen en verhuren van vastgoed in Rotterdam

Kopen en verhuren als belegging in Rotterdam

U kunt natuurlijk een woning kopen om zelf te gaan wonen, maar u kunt ook vastgoed kopen om (gemeubileerd) te verhuren aan Expats of Nederlandse particulieren. Rotterdam is namelijk een zeer interessante locatie om te investeren in vastgoed! In dit geval gaat het om een belegging en een investering: u blijft namelijk eigenaar van de woning, maar u kunt  ook maandelijks de huurpenningen opstrijken.

Het beleggen in vastgoed en verhuren aan Expats in Rotterdam heeft een mooi rendementspotentieel. U heeft de zekerheid ‘van stenen’ welke u niet heeft  als u uw vermogen investeert in aandelen. Bovendien ondersteunt de maandelijkse huuropbrengst het gewenste rendement en heeft uiteraard ook nog de mogelijkheid om de woning na  een aantal jaren met winst te verkopen.

Huuropbrengst, particulieren vs Expats

Uiteraard is het interessant om te weten wat de verhuuropbrengsten kunnen zijn, zodat het gewenste rendement berekend kan worden. Als professioneel verhuurmakelaar zijn wij expert in het verhuren van woningen in Rotterdam, met name aan expats en internationale studenten. De kans op problemen tijdens het gemeubileerd verhuren aan expats wegens de huurbescherming, wietplantages en wanbetaling is hierdoor erg klein. Normaliter ligt het budget van een expat ook een stuk hoger dan het budget van een particuliere huurder.

Aankoopbegeleiding voor beleggers

Verder werken wij ook in opdracht van beleggers om op zoek te gaan naar interessante woningen of appartementen om aan te kopen als investering. Wij kennen de wensen van de expats en weten de meest courante appartementen eruit te pikken. Daarnaast hebben we nauw contact met de betere verkoopmakelaars en verhuurmakelaars in Rotterdam, wat helpt bij de zoektocht naar het perfecte beleggingsobject of de perfecte huurder!

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil beleggingsadvies