Wat zijn de voordelen van woningbeheer in Rotterdam?

Complete ontzorging voor maar 2% extra

Zorgeloos genieten van uw rendement

Genieten van uw rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken rondom alle zaken die bij het verhuren van uw woning komen kijken!

Technische zaken dezelfde dag nog opgelost

Voor woningbeheer en actief vastgoedmanagement bent u bij Riva Rentals aan het juiste adres. Onze beheersafdeling heeft ruime ervaring als het gaat om financieel, commercieel en technisch beheer van woningen in Rotterdam. Met behulp van ons Masterriva systeem en een vast serviceteam zorgen we voor het complete debiteurenbeheer en zorgen we ervoor dat de meeste technische problemen binnen 24 uur worden opgelost.

Belastingvoordeel

Een belangrijke reden om uw woning(en) in beheer te geven is het gemak. Genieten van uw rendement uit uw belegging zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Indien u meerdere woningen in uw bezit heeft, is het mogelijk om een belastingtechnisch voordeel te verkrijgen op het moment dat u de woningen laat beheren door een professionele partij. U belastingadviseur kunt u hier meer over vertellen. Ook voor veel Nederlandse expats in het buitenland verzorgen wij het beheer. Hierdoor hoeven zij geen bekenden op te zadelen met alle activiteiten die komen kijken bij het verhuren van woningen.

Geen contact met de huurder

Particuliere huurders, maar met name Expats geven sterk de voorkeur aan professioneel beheerde woningen. De professionele aanpak stelt gerust, maar voorkomt ook emoties van beide kanten. Als eigenaar is dit ook een prettige gedachte. Ons beheersteam is ervaren in het onderhouden van proactieve relaties met huurders en verhuurders en met behulp van ons eigen beheerssysteem wordt de huur op tijd geincasseeerd, de administratie nauwkeurig bijgehouden en complexe vraagstukken op tijd behandeld. Technische zaken worden tevens snel opgelost.

Wat houdt woningbeheer precies in?

Wat woningbeheer precies inhoudt via Riva Rentals ziet u in deze animatie.

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de no┬║1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Bekijk beheerspakket