Parkeergarage Markthal Rotterdam wint European Parking Award

Gemeubileerde Markthal-appartementen met parkeerplaats te huur bij Riva.

De markthal is een prachtig modern gebouw. Sinds kort heeft het gebouw ook nog eens de beste Europese parkeergarage. Genoeg reden om een appartement te huren in dit gebouw via Riva
24/09/2015

European Parking Award voor Markthal

De parkeergarage onder de Markthal in Rotterdam heeft in 2015 de European Parking Award gewonnen in de categorie new parking structures. Exploitant Interparking kreeg de prijs in Berlijn tijdens het congres van de European Parking Association. Een extra reden waarom de inmiddels al vijf jaar oude Markthal een ideale plek is om te wonen. Riva biedt enkele appartementen in dit unieke bouwwerk.

Prima locatie in Rotterdam-Centrum

De vakjury beoordeelde de parkeergarage, die binnenkort één jaar bestaat en onlangs de miljoenste bezoeker heeft verwelkomd, onder meer op locatie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid. “Deze prijs bevestigt het: de parkeergarage onder de Markthal is internationaal gezien het pronkstuk van Rotterdam”, stelt Johan Tol, directeur bij Interparking. “Rotterdam is volop in ontwikkeling en wordt steeds populairder. De stad kan gewoon niet zonder moderne, klantgerichte parkeervoorzieningen zoals deze.” Bekijk hier de trailer die is afgespeeld tijdens de ceremonie.

Voordelig parkeren onder Markthal Rotterdam

Interparking meldt verder dat het als enige in Europa Eco Parking aanbiedt, om de uitstoot van CO2 te beperken en om milieubewust rijden op een vriendelijke manier te stimuleren. “De trend dat activiteiten zich steeds meer clusteren in grote steden, met milieuhinder tot gevolg, is ons niet ontgaan. Automobilisten die parkeren in de parkeergarage onder de Markthal, parkeren voordeliger met Eco Parking. Elektrische auto’s en auto’s met energielabel A worden via kentekenherkenning geïdentificeerd en ontvangen een korting van 0,20 cent per uur op het parkeertarief.”

Gemeubileerde Markthal appartementen te huur via Riva

Riva Rentals Rotterdam biedt gemeubileerde appartementen te huur aan in de Markthal en inmiddels hebben vele expats in dit populaire woon- en foodcomplex hun plek gevonden. Alle door deze verhuurmakelaar uit Rotterdam aangeboden woonruimte is inclusief parkeerplaats, balkon en 1 tot 3 slaapkamers. Neem gerust contact op met een van de rental agents en vraag naar de huidige beschikbaarheid voor short stay of long stay. Wilt u uw appartement verhuren in de Martkhal? Dan komen we graag langs om de maximale huurprijs te bepalen.

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

huren in de Markthal