Woning verkopen Rotterdam

Woning verkopen Rotterdam

No cure no pay makelaar en maximale opbrengst

Wilt u ook profiteren van de opgaande verkoopmarkt in Rotterdam? Vele beleggers, particuliere kopers en expats melden zich bij ons met de vraag naar koopwoningen in Rotterdam. Uiteraard is verkopen of verhuren via Riva op no cure, no pay basis

Woning verkopen in Rotterdam

Profiteer momenteel van de verkoopmarkt in Rotterdam en bied uw woning, huis of appartement te koop aan bij particulieren, beleggers of expats. Zij melden zich dagelijks bij Riva met de vraag naar naar koopaanbod. Naast verhuurmakelaar, zijn wij dus ook actief als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar.

No cure no pay makelaar 

Al onze diensten zijn altijd op no cure no pay basis. Bij Riva zijn wij van mening dat in deze tijd waar alle informatie voor iedereen voorhanden is daar alleen de beste resultaten tellen. U betaalt alleen op het moment dat u tevreden bent. Dus als wij de juiste koper of huurder voor uw huis of appartement hebben gevonden. 

Huis of appartement verkopen of verhuren?

Veel eigenaren twijfelen of ze de woning aan moeten houden om te verhuren ten behoeve van goed rendement of juist moeten verkopen gezien de opgaande verkoopmarkt in Rotterdam. Gezien onze verschillende specialisten kunnen wij onafhankelijk voor beide diensten goed advies geven, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken.

Maximale opbrengst met de grootste doelgroep

Gemiddeld worden de woningen via ons met ca. 10% overboden. De vraag uit ons grote netwerk aan beleggers en particuliere zoekers is momenteel groter dan het aanbod en daar profiteer u als eigenaar van. 

Verkopen zonder voorbehouden

 90% van de transacties zijn zonder voorbehoud van financiering. 

Snelle bezichtigingen

Bij ons kunnen kijkers snel terecht. Geen lange wachttijden, waardoor u als verkoper geen risico loopt om kopers mis te lopen. 

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Contact met verkoopmakelaar