Beleggen

Investeer in vastgoed

Maximaal rendement

Waarom investeren?

1:55 minuut

Investeren in vastgoed

Markthal appartementen Rotterdam

U kunt natuurlijk een woning kopen om er zelf in te gaan wonen, maar u kunt ook vastgoed kopen om te verhuren aan expats of Nederlandse particulieren. Rotterdam is namelijk een zeer interessante locatie om te investeren in vastgoed! In dit geval gaat het om een belegging en een investering: u blijft namelijk eigenaar van de woning en u kunt eveneens maandelijks de huurpenningen opstrijken. U hebt de zekerheid ‘van stenen’, een zekerheid die u niet hebt als u uw vermogen investeert in aandelen. Bovendien ondersteunt de maandelijkse huuropbrengst het gewenste rendement en heeft u uiteraard ook nog de mogelijkheid om de woning na een aantal jaren met winst te verkopen.

Verbouwingen

Heeft u een beleggingspand aangekocht dat nog verbouwd dient te worden voordat het de verhuur in kan? Riva kan dit project op zich nemen. Een kwalitatieve verbouwing is van belang om het maximale rendement te behalen voor de verhuur. Afhankelijk van de opdracht bekijken we de verschillende mogelijkheden en maken we een plan voor de desbetreffende woning. Gewoonlijk wordt een beleggingspand eerst, indien nodig, compleet gestript, vervolgens weer opgebouwd en luxe opgeleverd. Klaar voor verhuur. Riva Rentals & Makelaars ondersteunt beleggers en investeerders zo volledig. Op deze pagina vind u een overzicht van enkele van onze volbrachte verbouwingsprojecten. 

Alles onder één dak

Meerdere specialisten

Met de specialisten van Riva heeft u een verkoopmakelaaraankoopmakelaarverhuurmakelaarbeheerder, taxateur en beleggingsspecialist in één en dat biedt alleen maar voordelen. Het scheelt u veel kosten op korte termijn, maar u heeft ook de juiste investering voor de rest van uw leven! 

 

4to1 9

Transparant

Uw belang is de onze

Bij Riva vinden wij het erg belangrijk dat u in de juiste woning investeert. Bij leegstand zijn er namelijk geen inkomsten voor beide partijen. Een mooi gezamenlijk belang! Door onze kennis en ervaring weten we welke (nieuwbouw)woningen gewild zijn bij onze huurders en dus het meeste rendement opleveren. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil investeren