Investeer in vastgoed

Altijd op zoek naar het maximale rendement

''Rotterdam heeft een zeer goed rendementspotentieel''

Je kunt natuurlijk een woning kopen om er zelf in te gaan wonen, maar je kunt ook vastgoed kopen om te verhuren aan expats of Nederlandse particulieren. Rotterdam is namelijk een zeer interessante locatie om te investeren in vastgoed! In dit geval gaat het om een belegging en een investering: je blijft namelijk eigenaar van de woning en je kunt eveneens maandelijks de huurpenningen opstrijken. Je hebt de zekerheid ‘van stenen’, een zekerheid die je niet hebt als je je vermogen investeert in aandelen. Bovendien ondersteunt de maandelijkse huuropbrengst het gewenste rendement en heb je uiteraard ook nog de mogelijkheid om de woning na een aantal jaren met winst te verkopen.

5 specialisten onder 1 dak

Met de specialisten van Riva heb je een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar, beheerder en beleggingsspecialist in één en dat biedt alleen maar voordelen. Het scheelt je veel kosten op korte termijn, maar je hebt ook de juiste investering voor de rest van je leven! 

4to1 01 

Beleggen doen we samen!

Bij Riva vinden wij het erg belangrijk dat je in de juiste woning investeert. Bij leegstand zijn er namelijk geen inkomsten voor beide partijen. Een mooi gezamenlijk belang! 

Bekijk hier onze werkwijze

teaser hoe werken wij2

Onze beloningen

Beheer

Voor 2% extra beheren wij jouw woning zodat je volledig ontzorgd bent.

BEHEER MIJN WONING

Jouw woning verhuren

Expats zijn op zoek naar jouw woning

JOUW HUIS VERHUREN

Wetgeving

Op onze pagina 'wetgeving' vind je meer informatie over het huurrecht.

NAAR DE PAGINA

Verhuurtips

Op onze pagina 'tips' lees je praktische tips over alles rondom het verhuren van een woning.

NAAR DE PAGINA

Meer dan een verhuurmakelaar in Rotterdam

Als marktleider op het gebied van expathuisvesting bouwen wij aan een sterk merk met een duurzame en kwalitatieve portfolio van woningen.

Riva helpt verhuurders door hen volledig te ontzorgen in het verhuurproces. Onze verhuurmakelaars zijn hoogopgeleide specialisten en nemen graag de rompslomp van het verhuren voor u uit handen. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw woning zo snel mogelijk verhuurd wordt en dat dit proces volgens de regels en zonder risico verloopt.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam