Over ons

Visie & missie

Wij bouwen aan een duurzaam portfolio van woningen middels een deskundig team in combinatie met innovatieve toepassingen. Door te luisteren en op individuele behoeftes in te spelen streven wij dé expert van de Rotterdamse woningmarkt te zijn. Dit zorgt voor een optimaal rendement en een waardevolle relatie met onze klanten.
Onze missie is verhuurders ontzorgen met persoonlijke vastgoedoplossingen.

Ons team

 • PRISCILLA

  PRISCILLA

  Algemeen directeur

  Priscilla heeft een achtergrond in marketing en psychologie. Heeft hiervoor ervaring opgedaan bij corporate werkgevers, maar voelt zich nu als een vis in het water bij een ambitieus Rotterdams makelaarskantoor. Brengt het liefst zo veel mogelijk tijd door met haar gezin en vrienden. 

  Favo hotspot in Rotterdam: Rolph's Deli

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: info@rivarentals.com

 • VIOLET

  VIOLET

  Operationeel manager

  Violet is al jaren onderdeel van ons team en kan goed tegen een stootje. Weet het hoofd altijd koel te houden in tijden van drukte. Houdt van gezelligheid, wijn en staat bekend om haar opvallende lach. Wie weet krijg je die ooit te horen...

  Favo hotspot in Rotterdam: De Meent

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: info@rivarentals.com

 • MARJOLEIN

  MARJOLEIN

  Marjolein begon haar loopbaan in het vastgoed in 2011 en heeft veel ervaring opgedaan als makelaar, taxateur en beheerder van vastgoedportefeuilles. Naast haar werk is Marjolein graag met vrienden en familie, voor etentjes of (bord)spelletjes. Verder loopt ze graag hard of vind je haar in de sportschool.

  Favo hotspot in Rotterdam: Witte de Withstraat

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: info@rivarentals.com

 • MARK

  MARK

  Vastgoed beheer

  Met zijn Rotterdamse mentaliteit en zijn kennis van zaken weet hij altijd voor de huurder en verhuurder de juiste oplossing te vinden.

  Favo hotspot in Rotterdam: Kralingen

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: beheer@rivarentals.com

 • LAURA

  LAURA

  Verhuurmakelaar

  Heeft een achtergrond in toerisme en loopt graag hard in haar vrije tijd. Deze combinatie zorgt ervoor dat Laura altijd een stapje harder zal lopen voor haar klanten. 

  Favo hotspot in Rotterdam: Witte de Withstraat

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: info@rivarentals.com

 • HANNAH

  HANNAH

  Commercieel medewerker binnendienst

  Past door haar studie Engelse Taal en Cultuur aan Universiteit van Leiden perfect op ons internationale kantoor. Zorgt er altijd voor dat alle vragen beantwoord worden, aan de telefoon of per mail.

  Favo hotspot in Rotterdam: De Meent

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: info@rivarentals.com

 • LOTTE

  LOTTE

  Verhuurmakelaar

  Na haar stageperiode heeft Lotte ervoor gekozen om ons team te versterken. Ze woont in Rotterdam en kan zelfs lopend naar ons kantoor! Lotte houdt van lekker eten en een feestje, maar zorgt er ook altijd voor dat ze tijd vrijmaakt om te sporten.

  Favo hotspot in Rotterdam: De Meent

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: info@rivarentals.com

 • TESS

  TESS

  Marketeer

  Heeft de wereld rondgereisd maar is nu helemaal op haar plek in onze stad en bij ons op kantoor, waar ze al haar enthousiasme en ervaring online inzet.

  Favo hotspot in Rotterdam: Witte de Withstraat

  Telefoonnummer: 010-2361795
  E-mailadres: info@rivarentals.com

Onze historie

Riva Vastgoed Marbella
Makelaar Rotterdam service huurders verhuurders
Makelaar Rotterdam Projecten
Aankoopmakelaar rotterdam kralingen
riva makelaars beleggingen
Riva Rentals marktleider
Riva oostzeedijk beneden
beheermanagement rotterdam
corporate clients rotterdam
riva group rotterdam
Maasvlakte Rentals.
1

2022

Lancering Riva Marbella website. Riva Vastgoed Marbella staat voor het compleet wegwijs maken van de woningzoeker en investeerder in en rondom Marbella aan de Costa del Sol.

Onderscheiden met de Gamechanger Award voor hyperautomation, vanwege onze samenwerking met Bloxs op het gebied van implementatie van software voor vastgoed management.

2021

Introductie van My Riva. Onze clientèle kan altijd en overal inloggen op een persoonlijk portal. De veilige digitale omgeving biedt een compleet overzicht en verzoeken kunnen makkelijk doorgegeven worden.

2020

Vooraanstaande vastgoedontwikkelaars brengen projecten onder bij Riva. Wij zijn verantwoordelijk voor de huurappartementen in meerdere complexen.

2018

Realisatie 200m2 extra kantoorruimte voor het Riva team aan de Oostzeedijk Beneden.

2017

Oprichting Riva Makelaars B.V. met focus op beleggingen en verkoop.

2016

Riva is marktleider in Rotterdam met het grootste aandeel gemeubileerde/gestoffeerde woningen boven de 1000 euro pm in Rotterdam.

2015

In dit jaar doen we gemiddeld 1 bemiddeling per dag, aanhuur of verhuur.

2015

Realisatie verbouwing nieuw kantoor aan de Oostzeedijk Beneden.

2014

Oprichting Riva Corperate B.V. naast Riva Rentals B.V. Oprichting van beheer service voor complete ontzorging bij de eigenaar.

2013

Nieuwe samenwerkingen met corporate clients, zoals Team Relocations, Shell, Unilever, Glencore, BP, Vopak, internationale scholen en diverse grote beleggers.

2012

Oprichting Riva Groep met als focusgebied Rotterdam.

2009

Oprichting Maasvlakte Rentals.

1/12

Wat onze klanten over ons zeggen

I had to travel with my family (work related-short noticed) and Riva Rentals Rotterdam was a life saver. Joyce was an amazing person to work with. She was very nice, helpful and diligent. The apartment was in great condition, modern and well equipped. It made us feel right at home. The team made an effort to accommodate our needs in a very short notice. We recommend them 100% and for sure they'll be in our call list to arrange to stay next time we come for a visit.

Giselle Baquero

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Afspraak maken