+31102361795
info@rivarentals.com

Wij verhuren uw woning snel

Expats en internationale masterstudenten zijn op zoek naar uw woning

Ook de maximale huurprijs ontvangen?

Klik hier om onze verhuuranimatie te bekijken.

Appartementen én huizen in Rotterdam gezocht

Voor onze internationale clientèle zijn wij op zoek naar gemeubileerde of gestoffeerde appartementen en woningen van goede kwaliteit in Rotterdam en omgeving om te verhuren. Als verhuurmakelaar assisteren wij buitenlandse professionals (expats) in het hogere segment, die tijdelijk naar Nederland of binnen Nederland verhuizen. Onze cliënten zijn voor bepaalde tijd in het land voor een project of opdracht.

Wij werken op basis van no cure, no pay om zo snel mogelijk een betrouwbare huurder voor uw woning te vinden. U betaalt ons dus alleen op het moment dat wij uw woning of appartement succesvol hebben weten te verhuren. Uiteraard screenen wij alle kandidaten grondig om de juiste match te kunnen maken en loopt alles volgens de regels van het huurrecht. Als wij aan u een huurder voorstellen dan is de kans erg groot dat het bedrijf waar de expat werkzaam is u bekend in de oren klinkt. Profiteer dus ook van ons netwerk en verhuur uw woning in Rotterdam direct aan expats of internationale studenten. Hoe wij dat doen ziet u in onderstaande unieke verhuuranimatie.

Vele verhuurders gingen u voor!

 Bekijk hier onze werkwijze

teaser hoe werken wij2

 

Zeer snelle tijdelijke woningverhuur smaakt naar meer

Wij beschikken als verhuurmakelaar over het grootste netwerk aan expats, relocators en internationale masterstudenten. Deze doelgroep is continu op zoek naar tijdelijke woonruimte in Rotterdam, zowel gemeubileerd als gestoffeerd. Daarnaast werken wij zeer nauw en dagelijks samen met de betere verhuurmakelaars in de stad. Daarom zijn woningen via Riva Rentals snel en zorgeloos verhuurd en vaak smaakt dit naar meer! U zult niet de eerste zijn die via Riva Rentals investeert en zo bouwt aan een winstgevende portefeuille.

Vakkundig, zeer ervaren en up to date van de regels

Net als zoveel zaken is het huurrecht en dus het verhuren van woningen ook aan veranderingen en regels onderheven. Bijvoorbeeld de wetswijzigingen m.b.t. het puntensysteem en de tijdelijke huurovereenkomsten. Onze makelaars zijn ervaren, altijd up to date en weten wat er nodig is om zorgeloos de maximale huurprijs te ontvangen in combinatie met de beste secundaire voorwaarden. Daarnaast kunt u zich voordelig volledig laten ontzorgen middels onze voordelige beheerservice. Twijfelt u in deze tijd of u niet beter kunt verkopen? Na een gesprek met onze verkoopmakelaars van Riva Makelaars kunt u de juiste beslissing nemen!  

Wilt u weten in welke gebieden in Rotterdam wij de meeste woningen verhuren?

Je zou onze huurders in drie doelgroepen kunnen verdelen. De single expats en de expat-stellen zijn vaak op zoek naar een gestoffeerd of gemeubileerd appartement in Rotterdam Centrum, Blijdorp, Kralingen de Kop van Zuid, het Scheepvaartkwartier, Rotterdam-Noord, of Rotterdam-West. De expatgezinnen daarentegen vinden het praktisch om in een huis dichtbij de internationale school te wonen. De meest populaire school is de AISR in Hillegersberg. Zij zoeken doorgaans vanaf mei tot en met de start van de school in augustus en hopen voor die tijd geïnstalleerd te zijn. Dus heeft u een huis beschikbaar om te verhuren in Hillegersberg, wees er dan snel bij! De internationale studenten van de universiteit nemen de locatie iets minder nauw ondanks de ligging van de Universiteit in Kralingen. Als u open staat voor het verhuren aan studenten dan maakt u wel kans op rendementen boven de 8%. Mocht u twijfelen of het niet beter is om uw woning in deze opgaande markt goed te verkopen? Onze verkoopmakelaar geeft u gratis advies, zodat u uiteindelijk de juiste afweging kunt maken.

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Beheer

Voor 2% extra beheren wij uw woning zodat u volledig ontzorgd bent.

BEHEER MIJN WONING

Investeer in vastgoed

Op zoek naar maximaal rendement? Investeer in vastgoed.

Investeer in vastgoed

Wetgeving

Op onze pagina 'wetgeving' vindt u meer informatie over het huurrecht.

Naar de pagina

Verhuurtips

Op onze pagina 'tips' leest u praktische tips over alles rondom het verhuren van woning.

Naar de pagina
Hoe gaan wij te werk