Rotterdam heet nieuwe internationale bedrijven welkom

Ruim 50 nieuwe vestigers in 2017

Deze bedrijven, maar ook bedrijven die dit jaar uitbreidden in regio Rotterdam zijn op 12 oktober voorgesteld aan 400 gasten van het internationale bedrijvennetwerk in Rotterdam.

Rotterdam heet expats welkom

Internationale bedrijven als Busan Port Authority, Swift Engineering, Fourleaf, Swinnus en Parhelion, die zich dit jaar vestigden in Rotterdam werden onlangs tijdens het Ret Carpet Dinner officieel welkom geheten in de stad door wethouder Maarten Struijvenberg (Werkgelegenheid en Economie) en Allard Castelein, directeur van het Havenbedrijf Rotterdam. Het Red Carpet Dinner legt jaarlijks letterlijk de rode loper uit voor nieuwe vestigers, om hen te introduceren in de stad. Het event van Rotterdam Partners geldt inmiddels als een van de belangrijkste netwerkevents voor internationale bedrijven in de regio Rotterdam. Deze 8e editie in oktober vond plaats in Worldhotel Wings bij Rotterdam The Hague Airport. Naast het welkomstdiner omvatte het evenement een innovatiebeurs met innovatieve bedrijven en instellingen uit de stad en regio.

50 nieuwe internationale bedrijven

Ruim 50 nieuwe vestigers, maar ook bedrijven die dit jaar flink uitbreidden in de regio werden gisteravond officieel geïntroduceerd aan zo’n 400 gasten uit het internationale bedrijvennetwerk in Rotterdam en de regio. Onder de aanwezigen bevonden zich eveneens de ambassadeurs en vertegenwoordigers van de ambassades van Japan, Singapore en China, evenals bestuurders van verschillende buurgemeenten in de regio.

Huurwoningen voor expats

Als verhuurmakelaar merken we dat het werk van Rotterdam Partners zorgt voor een grotere vraag van expats naar huizen en appartementen in Rotterdam. In meer dan 90% van de bemiddelingen verhuren wij namelijk aan internationals, meestal voor een tijdelijke periode als merken wij dat ook veel expats een maatschappelijk leven opbouwen in Rotterdam. 

Huurwoningen gevraagd

U begrijpt dat het steeds lastiger is voor huurders om in deze krappe woningmarkt geschikte huurwoningen te vinden. Particulieren hebben hier het meeste last van gezien de prijzen, echter expats merken ook dat er minder aanbod is om uit te kiezen. Als verhuurder kunt u van deze situatie profiteren. Gemiddeld verhuren wij courante appartementen in Rotterdam binnen twee weken en is er nagenoeg geen leegstand. Heeft u woonruimte beschikbaar? Wij komen graag bij u langs om onze werkwijze te bepreken en de maximale huurprijs te bepalen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil verhuren