Verhuurmakelaar Rotterdam

Hoogste opbrengst garantie en complete ontzorging

Snelle verhuur en voordelig beheer

Wil je tijdelijk verhuren aan expats of internationale studenten en je geen zorgen maken over alle rompslomp rondom de verhuur zoals het beheer of belastingtechnische zaken? Wij regelen het voor je!

Meer dan alleen verhuurmakelaar

Stel je voor. Je ontvangt een goed rendement op je investering en je hoeft je geen zorgen te maken over alle zaken rondom de verhuur van je woning in Rotterdam. Betalingen lopen automatisch, technische problemen worden door je verhuurmakelaar opgelost en zij zorgen er ook voor dat je woning direct weer wordt verhuurd op het moment dat de huurder heeft opgezegd. Met Riva verhuurmanagement was het verhuren van je woning nog nooit zo voordelig en interessant.

Voordelen verhuurmanagement

 • Geen gezeur met de Belastingdienst. Het uit handen geven van het beheer via een verhuurmakelaar zorgt ervoor dat je niet extra wordt belast wegens actief vermogensbeheer
 • De huur wordt automatisch door Riva overgemaakt
 • Geen contact met de huurder, dat doen wij voor je
 • Kapotte c.v. ketel of een lekkage? Geen zorgen, ons serviceteam pakt het binnen 24 uur op
 • Geen leegstand. De opzegging van de huidige huurder komt als eerste bij ons binnen, waardoor we hem binnen een maand direct weer kunnen verhuren. De huurder heeft immers een kalendermaand opzegtermijn
 • Professionele schoonmaak bij oplevering via onze eigen schoonmaaksters
 • Je betaalt ons alleen op het moment dat de woning is verhuurd. Daarnaast betaal je bij ons geen bemiddelingsvergoeding vooruit, zoals bij de meeste verhuurmakelaars
 • Etc.

Verhuren aan expats biedt meer zekerheid

Expats komen vaak voor een tijdelijke periode naar Rotterdam voor een opdracht. Zij huren gemiddeld voor 6 maanden tot enkele jaren. Deze vaak hoogopgeleide internationals met een goed inkomen bieden veel financiële zekerheid. In veel gevallen zorgt het bedrijf voor de huisvesting, maar we zien steeds meer dat de expat zelf op zoek gaat naar een geschikte woning. Onze aanhuurmakelaars verzorgen dan de home search voor deze expats.

Gemeubileerd of gestoffeerd

Alleenstaande expats of stelletjes kiezen vaak voor een gemeubileerd appartement in de buurt van het centrum van Rotterdam, Blijdorp, Kralingen of op de Kop van Zuid. Expatgezinnen geven de voorkeur aan een huis dicht bij de internationale school in Hillegersberg. Omdat expatgezinnen vaak voor langere periode in Rotterdam blijven, hebben zij recht op verscheping van hun meubels vanuit het buitenland. 

Grootste netwerk is snelste verhuur

''Better together'' is het motto van onze makelaars. Hierdoor hebben wij een enorm netwerk van bedrijven, expats, internationale scholen, relocationbureaus en collega- verhuurmakelaars opgebouwd. Wij zijn zuinig op deze relaties, want ons grote netwerk zorgt er weer voor dat we jouw woning snel verhuren. 

Bekende multinationals

Bedrijven waar wij onder andere veel mee samenwerken zijn Shell, Unilever, ExxonMobil, Glencore, BP, PWC, Coolblue, etc. Wil je weten hoe de samenwerking met hen en onze verhuurmakelaars verloopt? Lees hier de ervaringen

Geen huurbescherming met een bepaalde tijd overeenkomst

Via Riva is het mogelijk om te verhuren zonder huurbescherming. Met een bepaalde tijd overeenkomst kunt u de huur als verhuurder namelijk altijd zelf opzeggen. Onze huurovereenkomsten zijn opgesteld door vastgoedjuristen en onze verhuurmakelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen in het huurrecht. Als een huurovereenkomst voor bepaalde tijd is ondertekend door de huurder, dan je ook als verhuurder het recht om de overeenkomst voor het einde van de huurperiode op te zeggen.

Belangrijk:

Informeer je de huurder niet op tijd, dan loopt de huurovereenkomst automatisch door voor onbepaalde tijd. Met onze verhuurmanagement service kunnen wij je inlichten wanneer de huurovereenkomst op zijn einde loopt, zodat je op tijd bent met het informeren van de huurder.

Rotterdam biedt een goed rendementspotentieel

Aankopen en beleggen 

Vind je ook dat het rendement op je spaargeld enorm tegenvalt en wil je investeren in vastgoed in Rotterdam? Dan kan onze aankoopmakelaar je precies uitleggen waar de kansen liggen in deze mooie, groeiende havenstad. Hij richt zich specifiek op het aankopen van woning voor investeerders, dus een rendementsberekening is zo gemaakt. Daarnaast heeft hij nauw contact met alle verkoopmakelaars in Rotterdam, waardoor hij als eerste op de hoogte is van interessante beleggingspanden.

Veel expats naar Rotterdam in 2018

Diverse multinationals hebben besloten afdelingen in het buitenland op te doeken om te verhuizen naar Rotterdam. Concreet verwachten wij in 2018 honderden expats van verschillende bedrijven te verwelkomen in Rotterdam. Uiteraard hebben wij allemaal een woning nodig. Profiteer als eigenaar van deze periode en biedt je huis of appartement te huur aan via één van onze verhuurmakelaars. Zij bieden de hoogste opbrengst garantie en met onze verhuurmanagement service kunt u zorgeloos genieten van je rendement.

Verkopen of verhuren?

Heb je een woning in Rotterdam in bezit en twijfel je om de overwaarde te verzilveren? Of wil je nog profiteren van een goed rendement op je spaargeld? Kortom, ga je verkopen of verhuren? Met onze unieke formule kan je zowel met onze verkoopmakelaar als verhuurmakelaar om de tafel, zodat je de juiste afweging kan maken. Eerst verhuren en later verkopen in verhuurde staat óf vrij van huur en gebruik? Wij helpen je met de juiste keuze. 

Vrijblijvende opname met een verhuurmakelaar

Wil je ook profiteren van onze voordelige service voor verhuurders en ben je benieuwd wat jouw woning oplevert per maand? Onze verhuurmakelaar komt graag bij je langs om de werkwijze te bespreken en de maximale huurprijs te bepalen. Bekijk hieronder onze werkwijze. 

 

verhuurmakelaar rotterdam

  

 

Onze beloningen

Meer dan een verhuurmakelaar in Rotterdam

Als marktleider op het gebied van expathuisvesting bouwen wij aan een sterk merk met een duurzame en kwalitatieve portfolio van woningen.

Riva helpt verhuurders door hen volledig te ontzorgen in het verhuurproces. Onze verhuurmakelaars zijn hoogopgeleide specialisten en nemen graag de rompslomp van het verhuren voor u uit handen. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw woning zo snel mogelijk verhuurd wordt en dat dit proces volgens de regels en zonder risico verloopt.

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil verhuren