Tijdelijk gemeubileerd huren als particulier

Woning verkocht of juist uw droomwoning aan het bouwen?

Gemeubileerd huren geldt niet alléén voor expats

Expat verhuur is onze core business en de expat is dus ook onze grootste doelgroep. De reden hiervoor is dat de dossiers vaak helemaal dicht getimmerd zijn. Uiteraard merken wij dat er een verschil is in de bewoning tussen de verschillende nationaliteiten maar contractueel, financieel en qua oplevering zit het wel goed. Relocationbureaus zorgen voor de extra screening vooraf en de bedrijven waar de huurders werken zijn ons allen in de meeste gevallen bekend. Verder geven de meeste eigenaren de voorkeur aan tijdelijk wonen. Echter, wij begrijpen dat particuliere 'niet-internationals' welke niet werkzaam zijn bij bijvoorbeeld Shell of Unilever ook om diverse redenen op zoek kunnen zijn naar een gemeubileerd huis of appartement in Rotterdam.

Clean sheet is heilig

Het is duidelijk dat wij als verhuurmakelaar het complete profiel van de huurders belangrijk vinden. Wekelijks worden er in Rotterdam woningen binnen gevallen door de politie, omdat er tussenpersonen zijn die het minder nauw nemen met de selectie en we wonen nu eenmaal en een grote havenstad met de bijbehoren criminaliteit. Wij willen die ellende graag voorkomen en we zijn nogal zuinig op onze 'clean sheet'. De kans op problemen met particulieren is nu eenmaal groter. Wij hopen dat kandidaat huurders onze kritische vragen begrijpen en dat we allemaal gebaat zijn bij een succesvolle huurperiode.

Uitzonderingen

Bovenstaand verhaal betekent niet dat wij nooit verhuren aan particulieren. Wij hebben snel genoeg in de gaten met wat voor huurder wij te maken hebben. Als dan ook aangetoond kan worden dat het een tijdelijke periode betreft en de eigenaar heeft er ook een goed gevoel bij dan is een overeenkomst snel gesloten. 

Verkoop woning of bouwt u juist uw droomhuis, en nu?

Steeds meer krijgen wij aanvragen van particulieren die hun woning hebben verkocht, wat logisch is in deze krappe markt. Uiteraard is het lastiger om een nieuwe droomwoning te vinden en dan biedt tussentijds huren, al dan niet gemeubileerd, een goede uitkomst. Uiteraard staan veel eigenaren hier gewoon voor open. Hetzelfde geldt voor de bouw van uw nieuwe woning. U heeft toch een dak boven uw hoofd nodig, zolang de bouw nog niet gereed is?

Gemeubileerd huren als particulier?

Mocht u op zoek zijn naar een gemeubileerde of gestoffeerde woning om te huren voor een tijdelijke periode dan hebben wij vast een mooie oplossing voor u!

 

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil huren