Beleggingspanden Rotterdam

Voor onze investeerders zijn wij op zoek naar verhuurde woningen in Rotterdam

Bent u in het bezit van verhuurd onroerend goed?

Heeft u een verhuurde woning en wilt u gezien de interessante woningmarkt graag verkopen in verhuurde staat? Geen zorgen! Wij hebben een enorm netwerk met geïnteresseerde beleggers.
21/11/2017

Heeft u een beleggingspand in Rotterdam beschikbaar? 

Bent u in het bezit van een verhuurde woning in Rotterdam, maar heeft u het idee dat het verkopen ervan lastiger is dan het verkopen in de staat van vrij van huur en gebruik? Profiteer dan juist van het grote aantal investeerders welke op zoek zijn naar verhuurd onroerend goed. Dus wilt u profiteren van de hoge prijzen in Rotterdam of ben t u misschien verwikkeld in een echtscheidingsprocedure, waarbij de verkoop van het beleggingspand snel dient plaats te vinden? Uw pand verkopen in verhuurde staat hoeft in deze markt geen probleem te zijn. 

Verhuurd onroerend goed 

Omdat het geld op de bank niet goed rendeert zijn beleggers juist op zoek naar vastgoed om te verhuren. Onze aankoopmakelaars hebben een enorm netwerk aan investeerders die op zoek zijn naar courante woningen om te verhuren. Op het moment dat er al een huurcontract op het pand zit dan kan dit extra interessant zijn, omdat de investering direct huur oplevert en er geen sprake is van leegstand en geen extra kosten hebben voor een verhuurmakelaar. Uiteraard hoopt de belegger dan wel dat de huur hoog genoeg is om het gewenste rendement veilig te stellen. 

Huurovereenkomst blijft van kracht

Wanneer u een woning in verhuurde staat verkoopt dan eindigt de bestaande huurovereenkomst dus niet. De huurders mogen over het algemeen in het gehuurde blijven zitten als het geen bepaalde huurovereenkomst betreft. Bent u hier als verkoper niet van op de hoogte dan lijkt dit misschien nadelig, echter in deze markt is de vraag naar verhuurde panden via Riva groot.

Verkopen in verhuurde staat

Onze verkoopmakelaars bieden de hoogste opbrengst garantie ondanks dat de woning in verhuurde staat wordt aangeboden. Koop breekt immers geen huur volgens het dwingende huurrecht. Beleggers betalen momenteel minimaal de marktwaarde en daarnaast hebben wij toegang tot alle verkoopkanalen zoals Funda. Profiteer dus nu van de krappe verkoopmarkt in Rotterdam en laat onze makelaars de maximale overwaarde realiseren!  

Onze beloningen

Haal meer uit uw vastgoed
met de no┬║1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Beleggingspand verkopen