Onroerend goed verhuren Rotterdam

Profiteer van de komst van veel internationals naar Rotterdam

Investeren in Rotterdam voor direct en indirect rendement

Wil je snel verhuren met de hoogste prijs garantie? Rustig genieten van je rendement zonder de rompslomp van woningverhuur? Lees hieronder meer over onze management service.

Onroerend goed verhuren was nog nooit zo makkelijk en voordelig

Zorgeloos genieten van je rendement zonder dat je wakker hoeft te liggen over zaken rondom de verhuur van je onroerend goed. Met onze verhuurmanagement service hoef je alleen nog maar naar je rekening te kijken! 

Voordelen

 • Je krijgt geen problemen met de Belastingdienst. Het uit handen geven van het management via een verhuurmakelaar zorgt ervoor dat je niet extra wordt belast wegens actief vermogensbeheer
 • Je hoeft alleen maar naar je bankrekening te kijken, want de huurpenningen worden door Riva overgemaakt. We verzorgen het complete debiteurenbeheer
 • Ook de afwikkeling van de waarborgsom verzorgen wij voor je
 • Je hebt geen contact met de huurder, wij zijn contactpersoon gedurende de gehele huurperiode 
 • Heb je een kapotte wasmachine of een lekkage? Geen zorgen, ons serviceteam pakt het binnen 24 uur op
 • Geen leegstand, wat uiteraard ten gunste komt van het rendement. De huuropzegging van de huidige huurder komt als eerste bij ons binnen, waardoor we de woning binnen een maand direct weer kunnen verhuren. 
 • Schoonmaak bij oplevering via onze eigen professionele schoonmaaksters
 • Je betaalt ons alleen op het moment dat de woning is verhuurd. Daarnaast betaal je bij ons geen bemiddelingsvergoeding vooruit, zoals bij de meeste verhuurmakelaars

Rotterdam voor direct en indirect rendement

Waardestijging onroerend goed op termijn

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Rotterdam is hot en met name de onroerend goed markt. De vierkante meter prijzen liggen relatief nog laag ten opzichte van de andere grote steden in Nederland, maar dat verschil wordt kleiner naarmate de havenstad steeds populairder wordt. De kwaliteit van leven neemt enorm toe en alle faciliteiten zijn aanwezig om door te groeien naar een echte wereldstad. Investeer je nu in onroerend goed, dan is de kans groot dat je op lange termijn gaat profiteren van een interessante waardestijging. Wil je toch nu profiteren van je overwaarde? Maak dan een afspraak met één van onze verkoopmakelaars om de mogelijkheden en de markt te bespreken. 

Direct rendement

De huurprijzen in Rotterdam waren altijd al relatief hoog, met name op de betere locaties in het centrum, Blijdorp, Kralingen, Het Scheepvaartkwartier en op de Kop van Zuid. Met de groeiende vraag van expats en internationale studenten zien wij de huurprijzen nog verder stijgen wat uiteraard ten gunste komt van je directe rendement.

Geen actief vemogensbeheer voor je onroerend goed

Wanneer je als privé persoon onroerend goed gaat kopen om te verhuren, dan heb je kans dat de belasting dit ziet als winst uit onderneming (of resultaat uit overige werkzaamheden). Wanneer moet je je zorgen gaan maken? Dit is nogal een grijs gebied, maar de Belastingdienst stelt één grote vraag, namelijk  ''wat doe je zelf'' ? Hoe meer je actief bezig bent met de werkzaamheden rondom de verhuur, hoe groter de kans dat de Belastingdienst je gaat belasten voor actief vermogensbeheer. Hetzelfde geldt op het moment dat je zonder te verhuren direct van een snelle winst profiteert bij handelen van onroerende goed. (Aankopen en snel verkopen). Geef je het beheer volledig uit handen dan loopt je geen risico om extra belast te worden.

Veel expats en internationale studenten naar Rotterdam

Internationale studenten

De Erasmus Universiteit groeit enorm en wij merken dat de vraag naar onroerend goed onder de studenten veel groter is dan het aanbod, met name in de zomerperiode. Als verhuurmakelaar verhuren wij met name aan de internationale Masterstudenten, hier hebben wij goede ervaringen mee qua bewoning en tijdige betaling. 

Expats in Rotterdam

Gemiddeld verhuren wij één woning per dag aan een expat, dankzij onze grote netwerk aan bedrijven en relocationbureaus. 2018 belooft een druk jaar te worden met expats, want veel bedrijven hebben er voor gekozen om bepaalde afdelingen binnen Europa naar Rotterdam te verhuizen. Wij verwachten dat verhuurders hier enorm van gaan profiteren. Ook als je wilt investeren in vastgoed dan helpen onze aankoopmakelaars je bij de het aankopen van onroerend goed.

Verhuur is vrijblijvend en transparant

Zoals aangegeven werken onze verhuurmakelaars alleen op no cure, no pay basis. Je betaalt alleen op het moment dat we de woning voor je hebben verhuurd. Geen vooruitbetaalde bemiddelingsvergoedingen, maar een transparante en voordelige manier van vergoeden op het moment dat er huurpenningen worden geïncasseerd. Plan gerust een vrijblijvend een afspraak met een makelaar om de maximale huurprijs te bepalen en om verder te informeren naar onze unieke werkwijze.

Onze beloningen

Meer dan een verhuurmakelaar in Rotterdam

Als marktleider op het gebied van expathuisvesting bouwen wij aan een sterk merk met een duurzame en kwalitatieve portfolio van woningen.

Riva helpt verhuurders door hen volledig te ontzorgen in het verhuurproces. Onze verhuurmakelaars zijn hoogopgeleide specialisten en nemen graag de rompslomp van het verhuren voor u uit handen. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw woning zo snel mogelijk verhuurd wordt en dat dit proces volgens de regels en zonder risico verloopt.

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Onze werkwijze