Maashavenstraat
Rotterdam

  • Appartement

  • Balcony

  • 2 bedrooms

  • Katendrecht

Luxe, ruim en goed onderhouden appartement. Volledig gemeubileerd met een privé parkeerplek en privé opslag ruimte (5m2). Het appartement ligt in het opkomende Katendrecht, rustig maar dichtbij hippe Deliplein restaurants (Fenixloodsen) en Wilhelminakade, dicht bij openbaar vervoer (met directe verbinding naar Den Haag), winkels en theater. 

In het hele appartement ligt een prachtige PVC vloer. Slaapkamer is voorzien van schuifdeuren wat het appartement een ruim en hip gevoel geeft. Het betreft het laatste appartement van de galerij en daarom heeft het appartement een extra privé gedeelte (balkon). De luxe keuken is voorzien van Gaggenau apparatuur, een Quooker en een stoomoven. Daarnaast heeft het appartement een privé terras op de hoek met uitzicht rondom. Er is een gedeelde tuin om de derde etage. Het centrum is 10 minuten fietsen!

Indeling:
4de verdieping:
Ruime entree met wc en twee meterkasten, waskamer, 2 slaapkamer (beide 13m2), grote woonkamer met grote ramen (van plafond tot vloer) met drie Franse balkons an toegang via de schuifdeuren naar het terras met avond zon, open keuken met alles er op en er aan, badkamer met douche en wasbak.

 Speciale specificaties:
- Per direct beschikbaar.

- Exclusief g/w/l, etc.

- Verplichte privé parking voor €150,- per maand

 

Geen rechten kunnen ontleend worden aan deze tekst.

 

 

€ 1395,- Price per month (exclusive)
Available from 01/05/2021
Floor space 90 m2
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Type of house Appartement
Interior Furnished

Google Maps

Uw droomwoning niet gevonden?

Staat uw droomhuis er niet tussen? Neem contact met ons op voor een "custom made homesearch".

Request viewing Maashavenstraat, Rotterdam

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Plan viewing Pagina Printen