Lancering Riva Vastgoed Marbella

Riva opent een vastgoedkantoor in de zon

Vanuit de nieuwe locatie in het bruisende Marbella focussen wij ons met name op beleggingen en ontwikkelingen. Maar uiteraard helpen we ook graag bij de zoektocht naar huizen of appartementen om vakantie te vieren óf voor permanente bewoning.
17/10/2022

The new kid in Marbella town

Riva Vastgoed Marbella is the new kid in Marbella town. Of toch niet? Onze basis ligt natuurlijk in Rotterdam. Hier zetten wij als Riva Rentals al 10 jaar onze kundigheid in om dromen werkelijkheid te maken binnen de vastgoedmarkt. Deze ervaring nemen wij graag mee naar Spanje om uw droom ook hier werkelijkheid te laten worden. Zelf vinden wij het namelijk heel leuk om te wonen en werken op prachtige locaties, maar we weten dat onze relaties dit ook leuk vinden. Uiteraard mag een potje golf tussendoor niet ontbreken!

Nederlands sprekende experts

Riva Vastgoed Marbella staat voor het compleet wegwijs maken van de woningzoeker en investeerder in en rondom Marbella aan de Costa del Sol. Wij begrijpen uit eigen ervaring dat het kopen van een eerste of tweede woning in het buitenland of het investeren in vastgoed vraagtekens met zich meebrengt. Daarom is het onze missie om u van begin tot eind te ontzorgen tijdens uw zoektocht, zonder enige verplichtingen van uw kant. Wij streven ernaar om uw Nederlands sprekende expert van de woningmarkt in Marbella en omgeving te zijn. Dit doen wij door goed te luisteren en op individuele behoeftes in te spelen.

Neem alvast een kijkje op onze Riva Vastgoed Marbella website.

Waarom Spanje?

De keuze om niet alleen in Nederland actief te zijn binnen het vastgoed, heeft meerdere redenen. Ondanks dat er altijd kansen zijn in de Nederlandse vastgoedmarkt, vinden wij het een logische keuze om onze horizon te verbreden gezien de toegenomen regeldruk. Daarnaast heeft de oprichter van Riva mooie herinneringen aan zijn studietijd in Malaga. Het land, de taal, het eten, de vrolijke mensen, de geschiedenis en cultuur van de regio rondom Malaga zijn ons dus goed bekend. Hoe fijn is het om te leven in een prachtig land met heerlijke omstandigheden waar we ook nog veel kansen zien om succesvol te werken?

Riva Rentals heeft dus gekozen voor een kantoor in Zuid-Spanje, onder de naam Riva Vastgoed Marbella. De naam verklapt het al, ons kantoor zal te vinden zijn in het prachtige Marbella. De reden achter Spanje heeft alles te maken met het feit dat wij op verschillende manieren de taal al spreken. Dit heeft niet alleen betrekking op de Spaanse taal, maar ook de taal van het vastgoed. Deze zoektocht naar een vakantiewoning en investeringsmogelijkheden heeft ons naar Marbella geleid. Een prachtig gebied met, volgens ons, een eigen economie vergeleken met de rest van Spanje. Wij delen onze ervaring en regiokennis graag met onze bestaande en nieuwe relaties, vanuit ons nieuwe kantoor in Marbella. Onze Nederlands sprekende makelaars in Marbella zijn echte specialisten met meer dan tien jaar vastgoedervaring aan deze Costa del Sol, ook wel Costa del Golf genoemd. 

Het zal u niet zijn ontgaan dat Marbella al jaren een van de meest populaire bestemmingen aan de Costa del Sol is, maar sinds de uitbraak van Corona is de populariteit nog harder gegroeid. Verschillende factoren hebben ervoor gezorgd dat de Costa del Sol een interessante plek is geworden om te investeren. Het is een bijzonder stukje Spanje dat niet erg afhankelijk is van de normale economische conjunctuur. Eigenlijk kan je de vastgoedmarkt in Spanje en die van de Costa de Sol enigszins los van elkaar zien. Vermogende mensen over heel de wereld komen al voor langere tijd richting de Costa del Sol om hier te genieten van het leven. Sinds de Coronacrisis hebben veel werkenden het thuiswerken ontdekt en dit kan voor veel mensen overal ter wereld. Waarom dan niet aan de Costa del Sol? We merken daarom ook een enorme toename aan vraag naar woningen voor permanente bewoning, naast de grote vraag naar vakantiehuizen. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er een opwaartse trend gaande is betreft de huizenprijzen in Marbella en omstreken

Riva Vastgoed Marbella staat dus voor het compleet wegwijs maken van de woningzoeker én de investeerder in en rondom Marbella aan de Costa del Sol. Wij begrijpen uit eigen ervaring dat het kopen van een eerste of tweede woning in het buitenland of het investeren in vastgoed veel vraagtekens met zich meebrengt. Daarom is het onze missie om u van begin tot eind te ontzorgen tijdens uw zoektocht, zonder enige verplichtingen van uw kant. Wij streven ernaar om uw Nederlands sprekende expert van de woningmarkt in Marbella en omgeving te zijn. Dit doen wij door goed te luisteren en op individuele behoeftes in te spelen.

Nieuwe website met toegang tot het complete woningaanbod

Heeft u voor nu niet het plan om in Spanje te wonen of investeren? Dan is het alleen al leuk om af en toe weg te dromen en een kijkje te nemen naar alle prachtige villa's en appartementen op onze Riva Vastgoed Marbella website. Dankzij ons grote netwerk hebben wij toegang tot het complete woningaanbod aan de Costa del Sol. Dit geldt ook voor nieuwbouwprojecten, van Mijas tot Estepona.

Villa met zwembad in de omgeving van Marbella

Villa met zwembad in de omgeving van Marbella

Soorten investeringen

Op veel vlakken is het leven in Spanje een stuk aangenamer dan in Nederland. Niet alleen de temperatuur is aangenamer, ook investeren in vastgoed is vaak aantrekkelijker aan met name de Costa del Sol. Om die reden kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om hier te investeren in vastgoed. Als we de focus leggen op Marbella, is het natuurlijk mogelijk om met verschillende intenties te investeren. Het is mogelijk om te investeren in een eigen vakantiewoning, of met als doel verhuur. Of misschien ontwikkelt u graag een mooi project samen met ons? 

In het geval van investeren in een eigen vakantiewoning, vinden we natuurlijk dat de persoonlijke factoren altijd leidend zijn. Uw persoonlijke geluk staat bovenaan. Economisch en juridisch gezien zullen wij altijd professioneel adviseren. Een bijzonder feitje is dat mensen die in 2020 hebben geïnvesteerd in vastgoed in en rondom Marbella dat deze prijzen nagenoeg verdubbeld zijn. De factoren die ervoor zorgen dat Marbella een aantrekkelijk gebied is, zijn voor velen al bekend. Mocht u hier toch meer over willen weten, lees hier dan verder op onze Riva Vastgoed Marbella website.

Indien het doel van de investering verhuur is, is bovenstaande informatie ook zeker interessant. Daarnaast is er sprake van goed rendement, het hele jaar door. De reden hiervan is dat Marbella de afgelopen jaren ontzettend populair is geworden onder vakantiegangers. Het gebied is in aantallen bijna net zo populair als Ibiza. Dit komt door de stranden, prachtige natuur, mooie winkels en goede restaurants. Niemand hoeft iets tekort te komen in Marbella en omgeving. Daarnaast is de bereikbaarheid zeer goed. Er zijn verschillende luchthavens in de omgeving van Marbella. Ook vliegen veel maatschappijen het gehele jaar door op deze bestemming. Dit zorgt ervoor dat het seizoen veel langer is in vergelijking met bijvoorbeeld Ibiza. Om deze reden is investeren in een woning in Marbella niet alleen interessant voor vakantieverhuur in het hoogseizoen, maar heel het jaar door vanwege vele overwinteraars.

Villa met uitzicht over de omgeving van Marbella

Villa met uitzicht over de omgeving van Marbella

De Riva Vastgoed Marbella formule

Riva Vastgoed Marbella begrijpt dat investeren in Spanje vragen met zich mee kan brengen. Schroom ook niet om contact met een van onze makelaars op te nemen bij eventuele vragen. Om ervoor te zorgen dat u precies weet wat u van ons kan verwachten, hebben wij de Riva Vastgoed Marbella formule opgesteld:

  1. Nederlands sprekende makelaars.
    Niet thuis in de Spaanse taal? Geen probleem, onze Nederlands sprekende collega's helpen u graag in uw zoektocht. Bezichtigingen op locatie zijn ook mogelijk met een Nederlands sprekende makelaar.

  2. Complete marktscan.
    Riva Vastgoed Marbella neemt u graag vrijblijvend mee voor een complete marktscan aangepast op uw individuele wensen. Het is mogelijk om deze marktscan vanuit Nederland uit te voeren.

  3. Zorgeloos ontdekken.
    Wij brengen geen kosten in rekening voor professioneel advies, het scannen van de markt en het bezoeken van de woningen of kavels.

Contact

Heeft u nog vragen over de lancering van Riva Vastgoed Marbella, of is er iets anders waar wij u mee kunnen helpen?
Neem contact met ons op door te mailen naar info@rivavastgoedmarbella.es.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Onze Riva Vastgoed Marbella website