Onze markthal appartementen en het meubileren voor expats

Neem een kijkje in onze woningen van de Markthal

Lees hier het traject van kaal tot gemeubileerd.
16/12/2014

Waarom de keuze voor 5 markthal appartementen in Rotterdam?

Gezien de enorme vraag naar de Markthal appartementen hebben wij ervoor gekozen om vijf appartementen af te nemen en klaar te maken om te verhuren aan expats. Eén, twee en drie slaapkamer appartementen met balkon, parkeergelegenheid boven 96 fresh food winkels en dat op deze unieke locatie in het centrum. Dat moet een succes worden!

Van kaal tot verhuurklaar voor expats

Om de leegstand te minimaliseren was het zaak voor ons om een de kale woningen zo snel mogelijk compleet verhuurklaar te maken. Gelukkig waren we voorbereid en hadden we een hoop zaken, zoals meubels, op tijd gereserveerd zodat we niet afhankelijk waren van lange levertijden. 

 

Riva biedt appartementen in de Markthal

Riva biedt appartementen in de Markthal

Thema's

Gezien het unieke project wilden we graag de appartementen ook een keer anders in de markt zetten. Wij hebben ervoor gekozen om de inrichtingen van de appartementen te baseren op 5 wereldsteden waar ook een indoor Markthal te vinden is. Herkenbaar voor expats, voor iedereen toegankelijk met de juiste look and feel! Niet makkelijk, maar wel leuk en met de juiste partners voor de inrichting en styling geen probleem! 

Duurzame vloerkeuze

De keuze van de vloer is een lastige geweest. Gaan we voor duurzaam en slijtvast of gaan we op termijn vervangen waardoor de investering in eerste instantie lager uitvalt? Na een bezoek aan Laminaatgarant en een simpel rekensommetje waren we direct overtuigd. Het wordt Pvc, duurzaam, slijtvast en enorm sfeervol! Wij danken Steven voor zijn geweldige advies en snelle service. Geen lange levertijden en ook het leggen van de vloer is zeer professioneel verzorgd. Wij zijn blij om voor de toekomst een nieuwe partner te hebben gevonden die ons op maat, snel kan bedienen met de juiste vloer. Op onderstaande foto is te zien welke vloer het is geworden. 

Meubels

Gezien het thema hebben we ervoor gekozen om de meubels relatief neutraal te houden en juist om met de decoratie en het behang de juiste sfeer te creëren. Gezien dit niet ons eerste project is waarbij we zelf ook de inrichting hebben verzorgd was het makkelijk kiezen voor de juiste items. Hoekbanken, 46 inch flatscreens en comfortabele tweepersoons bedden zijn een must. Bespaar niet teveel op het interieur, want dit is vaak doorslaggevend bij de keuze van een expat. 

 

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

het aanbod in de Markthal