Riva heeft altijd plek voor stagiairs!

Riva heeft altijd plek voor stagiairs!

Heb jij het in huis om stage te lopen bij dé verhuurmakelaar van Rotterdam? Bij Riva staan we gedurende het hele jaar open voor stagiairs. Lees in deze blog wie wij zijn en wat we jou kunnen bieden.
05/04/2024

Wie zijn wij?

Wij zijn Riva Rentals. Met ons kantoor in hartje Rotterdam zitten we altijd dicht op het vuur. Al meer dan 10 jaar bouwen we aan een duurzaam portfolio van woningen met behulp van een deskundig team en innovatieve toepassingen. Ons doel? Dé expert op de Rotterdamse verhuurmarkt zijn en blijven, waarbij we luisteren naar individuele behoeften en daarop inspelen. Hierdoor streven we naar een optimaal rendement en waardevolle relaties met onze klanten.

Bij Riva geloven we in het ontzorgen van verhuurders, door middel van persoonlijke vastgoedoplossingen. Of je nu op zoek bent naar een stageplek of een carrière in de vastgoedwereld ambieert, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden een dynamische werkomgeving waarin je volop kunt leren en groeien. Wil jij deel uitmaken van ons jonge team en meebouwen aan ons succesverhaal? Lees dan verder!

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze student die staat te popelen om te leren over de Rotterdamse vastgoedmarkt. Riva is op zoek naar stagiairs die nieuwsgierig zijn en een passie hebben voor nieuwe uitdagingen. Ben jij iemand die graag in een dynamische omgeving werkt en altijd op zoek is naar manieren om te groeien en te leren? Als je houdt van een beetje hectiek en bereid bent om je handen uit de mouwen te steken, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stagiair verhuurmakelaar

Bij Riva Rentals krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig verhuurmakelaar. Je bent een gepassioneerde HBO Vastgoed en Makelaardij student. Op sommige scholen opereert deze studie tegenwoordig onder de naam Vasgoedkunde. Je bent gedreven en klaar om de uitdaging aan te gaan om woningen te verhuren, huurdeals te sluiten en relaties op te bouwen met zowel verhuurders als huurders. Met jouw enthousiasme en leergierigheid ben je klaar om het beste uit jezelf te halen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team. Je bent met name buiten woningen aan het verhuren; Riva bemiddelt gemiddeld meer dan 1 woning per dag, dus je bent gedreven in het sluiten van verhuurdeals. Vervolgens verzorg je zelf de check-ins en check-outs met de huurders en verhuurders. Je fotografeert woningen en voert deze in ons CRM-systeem in. Als verhuurmakelaar onderhoud je een fijne relatie met zowel verhuurders als huurders en voer je beheerswerkzaamheden uit voor onze klanten.

Stagiair marketingcommunicatie

Ben jij creatief, communicatief vaardig en heb je een passie voor marketing en communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als verhuurmakelaar in Rotterdam zijn wij continu bezig om onze online aanwezigheid te vergroten en onze boodschap op een effectieve manier over te brengen. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste MBO/HBO marketingcommunicatie stagiair die ons ondersteunt bij het bijhouden van onze social media kanalen, het maken van (video)content en het schrijven van blogs. Je gaat samenwerken met onze marketing collega’s en je krijgt de vrijheid om jouw ideeën te delen en uit te voeren. Bovendien kom je terecht in een gezellig en gedreven Riva team, waar een ieder een eigen bijdrage levert aan Riva Rentals.

Ontdek Rotterdam

Ontdek Rotterdam

Enthousiast geworden?

Ben jij klaar om jouw carrière een vliegende start te geven? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog bij Riva Rentals voor de leukste stage van Rotterdam. Als jong en dynamisch bedrijf staat een goede sfeer en informele werkomgeving bij Riva centraal. Je krijgt bij ons veel vrijheid en begeleiding, waardoor je in korte tijd ontzettend veel kunt leren. Stage lopen bij Riva is een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en snel stappen te zetten in je carrière.

We zijn op zoek naar vlotte, energieke, leergierige en gezellige mensen die niet bang zijn voor een beetje hectiek. Ben jij stressbestendig en vind je het leuk om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan? Dan ben jij precies het type waar we naar op zoek zijn! Solliciteer vandaag nog en ontdek wat Riva Rentals jou te bieden heeft. We kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen in ons team!

Side note: wij zijn op dit moment specifiek op zoek naar stagiairs voor de huidige zomerperiode en de periode vanaf januari volgend jaar.

Bel ons op +31 (0)10 236 1795 of mail je cv + motivatie naar priscilla@rivarentals.com.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil stage lopen