Riva verzorgt ook complete verbouwingen

In opdracht van eigenaren en beleggers

Riva heeft al jarenlang ervaring met verbouwingen. Wij adviseren onze opdrachtgevers over waarde verhogende ingrepen en aanpassingen. De bij ons aangesloten professionals kunnen snel en vakkundig de verbouwing uitvoeren.
06/09/2021

Begeleiden van verbouwingen

Riva begeleidt steeds meer verbouwingen in opdracht van woningeigenaren en investeerders die woningen aankopen. Een kleine aanpassing kan een huis al snel aantrekkelijker maken voor een direct verhuur en een hogere huurprijs rechtvaardigen. Door nieuwe waardevolle toevoegingen zoals bijvoorbeeld een luxe keuken en moderne sanitair zal de woning eerder verhuurd worden tegen een hogere prijs. Het is ook mogelijk om een ruime woning op te splitsen in meerdere woonvertrekken die apart verhuurd kunnen worden.

Riva heeft al jarenlang ervaring met alle mogelijke opties en heeft inmiddels een team van uiterste bekwame aannemers, timmerlieden, loodgieters en elektriciens verzameld die snel projecten op kunnen leveren. 

De wooneisen en de wetgeving veranderen snel. Het is zaak daar effectief mee om te gaan. Omdat de gemeente Rotterdam bijvoorbeeld een nieuwe maatregel invoert die het verbied om een woning aan drie zelfstandigen te verhuren is het bijvoorbeeld verstandig om een ruime woning anders in te delen. Vanuit de landelijke overheid zijn er ook tal van nieuwe wetsvoorstellen in aantocht zoals een Opkoopbescherming en verruiming tijdelijke verhuur. Misschien is het dus een overweging waard om de woningen in het huidige portfolio te verbouwen voor een hoger rendement en beter geschikt voor de toekomst.

Op deze pagina is een selectie te vinden van projecten die Riva heeft uitgevoerd. Onze partners kunnen de complete verbouwingen op zich nemen. Van inspectie van de woning, advies, opstellen van de plannen en de uiteindelijke uitvoering. Riva kan zelfs meedenken over de inrichting.

Ideaal voor verhuur

Riva kijkt naar verschillende aspecten om de woning aan te passen en volledig geschikt te maken voor verhuur. 

Verbouwing van een badkamer met luxe uitstraling

Verbouwing van een badkamer met luxe uitstraling


Extra ruimte:

Er wordt berekend of er misschien extra ruimte toe kan worden gevoegd. Met een dakkapel of ophoging van het dak kan een zolder opeens een extra bewoonbare verdieping vormen. Het doorbreken of verschuiven van muren kan ook een fijne, praktische indeling van het huis opleveren. 

Energiezuinig:

Ook wordt er natuurlijk gekeken naar duurzame technieken en het verbeteren van het energielabel. Hoe energiezuiniger een woning is, hoe aanlokkelijker deze wordt voor een huurder. Het is aangenamer en het scheelt stook- en energiekosten.

Luxe:

Het gebruik van luxe materialen maakt een woning natuurlijk ook aantrekkelijk. Een aanrecht van kwaliteit, grote tegels in de badkamer en zwarte kozijnen helpen mee het huis een comfortabele uitstraling te geven. Zorg er daarnaast voor dat de apparatuur en onderdelen zoals wastafels ook van internationaal gerenommeerde fabrikanten zijn. Dat wekt vertrouwen voor huurders, ook expats of buitenlandse studenten.

 

Ook verbouwen?

Neem contact op met Riva als er de wens is om een huidige woning of toekomstig object te gaan verbouwen. Ons klusteam heeft ruimte en komt graag langs voor een offerte.

Haal meer uit uw vastgoed
met de no┬║1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil verbouwen