Gestoffeerd verhuren aan expats

Wat is het verschil tussen een gemeubileerde en gestoffeerde woning

Het verhuren van een woning kan gemeubileerd, gestoffeerd of kaal via Riva Rentals. Wij geven graag wat duidelijkheid over de verschillende manieren van oplevering.
04/11/2014

markthal apartments rotterdam interieur gestoffeerd gemeubileerd verhurenEr bestaat nogal eens verwarring tussen de termen gemeubileerd en/of gestoffeerd verhuren. Riva Rentals verhuurt de meeste woningen gemeubileerd, maar geeft u graag uitleg over de verschillende varianten.

Gestoffeerd verhuren (decorated)

Dit betekent dat er nog vloerbedekking ligt, er raambekleding is en de wanden netjes worden opgeleverd. Ook wordt er verwacht dat er in elke ruimte verlichting aanwezig is.

Gedeeltelijk gemeubileerd (semi-furnished)

Sommige meubels zijn nog in de woning aanwezig.

Gemeubileerd verhuren

Betekent voor de meeste huurders dat zij slechts hun koffer en laptop mee hoeven te nemen. Zij kunnen de woning dus zo betrekken, want alles is aanwezig. Ook voldoende beddengoed en handdoeken! Heeft u een gestoffeerde woning en vraagt u zich af wat u aan moet schaffen om deze verhuurklaar te maken voor een expat? Riva Rentals heeft een handige inventarislijst welke u als hulpmiddel kunt gebruiken.

Kaal verhuren

De woning is niet gestoffeerd en/of gemeubileerd. Deze variant komt alleen voor als u wilt verhuren aan particuliere huurders.

Om te voorkomen dat expats op het verkeerde been worden gezet is het belangrijk om de juiste benaming te gebruiken tijdens het aanbieden van uw woning.

Verhuren aan expats

Voor de expats is een gemeubileerde woning interessanter, omdat deze meestal tot een periode van 12 maanden blijven, en het financieel niet aantrekkelijk is om voor deze korte duur meubels te verschepen of deze aan te schaffen.

Furnishing service van Riva Rentals

Echter helpt Riva Rentals u graag bij het verhuurklaar maken van uw woning. Vraag ons om informatie over onze furnishing service.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

ik wil verhuren