Luxe appartementen te huur in Rotterdam

Exclusief label voor luxe appartementen

Riva Exclusive richt zich op woningen boven de € 2.500,- per maand. Neem een kijkje inn ons aanbod van huurwoningen in het hoge segment
09/02/2014

Riva is gespecialiseerd in luxe appartementen

Wij bieden met ons exclusive label de beste selectie van luxe huizen en appartementen in Rotterdam en omgeving. Exclusive is gespecialiseerd in de verhuur van korte, tijdelijke appartementen. 

Wij zijn dus altijd op zoek naar luxe woningen en appartementen in Rotterdam en omgeving. Onze internationale klanten (expats) zijn professionals die meer willen dan een standaard woning of appartement. Ze willen de luxe van een eigen huis op een goede en veilige locatie met professionele en vriendelijke service.

Wij spreken van exclusieve appartementen als de huur boven de € 2.500,- per maand is. Zie voorbeelden van de appartementen en de woningen die wij nu al voor dat bedrag aanbieden. De appartementen in ons exclusieve segment bevinden zich vooral in Hillegersberg, Kralingen en het stadscentrum. 
 
Als verhuurmakelaar hebben wij een professioneel service team en bieden wij een compleet beheerspakket met administratieve, technische en commerciële ondersteuning.

Ook verhuren aan expats?

Als u uw woning of appartement wilt verhuren in Rotterdam of bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze service, neem dan contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies.

Riva onderscheidt zich al bijna tien jaar als high end vastgoedbedrijf in het Rotterdamse. Wij profileren ons door kennis herkenbare kwaliteit en perfectie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het ontwikkelen van projecten. Bent u op zoek naar een partner om uw vastgoed naar een hoog niveau te tillen, neem dan met ons contact op voor een eventuele samenwerking of verkoop.

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Bekijk onze huurwoningen