Huurappartementen Crooswijk

Riva Rentals gaat 22 huurappartementen in Crooswijk beheren

In Crooswijk worden 22 huurappartementen met bergingen ontwikkeld. Riva begeleidt het project en is vervolgens verantwoordelijk voor verhuur en het beheer.
28/12/2021

Verbouwen van huurwoningen in Crooswijk

Riva heeft als verhuurmakelaar in Rotterdam een gigantisch aanbod van verschillende soorten huurwoningen. Wij bieden vooral woningen die in eigendom zijn van particuliere eigenaren, maar we werken ook steeds vaker aan volledige projecten van ontwikkelaars zoals Kroonenberg en andere partijen. Riva zal ook verantwoordelijk worden voor twee objecten die voorheen van Stichting Havensteder waren. Het gaat om complexen aan de Crooswijkseweg en de Isaäc Hubertstraat. Na een ingrijpende renovatie zullen er 22 duurzame energiezuinige appartementen met berging te huur zijn evenals een winkelruimte. 

Aangezien Riva al veel ontwikkelaars heeft geadviseerd zullen wij ook deze gehele ontwikkeling begeleiden. Wij zorgen ervoor dat elke woning een ideale indeling krijgt, luxe wordt afgewerkt en zo duurzaam als mogelijk zal zijn. Alle mogelijkheden die er zijn om een zo gunstig mogelijk energielabel te verkrijgen, zoals zonnepanelen, gasloze aansluitingen en isolatie worden uitgebreid bekeken. 

Een deel van de panden stamt uit 1927 en is beeldbepalend voor de wijk. De complexen zullen dan ook aan de buitenkant aangepakt worden zodat de panden weer in volle glorie de uitstraling van dit historische gedeelte van Rotterdam zullen verrijken.

Riva begeleidt transformatie van huurwoningen in Crooswijk

Riva begeleidt transformatie van huurwoningen in Crooswijk

Waarom Crooswijk?

Deze historische wijk is in opkomst. De karakteristieke buurt kent een ideale locatie, ingeklemd tussen het Oude Noorden, het Centrum en Kralingen. De Rotte vormt de grens met het Oude Noorden en het Kralingse Bos is eveneens nabij.

Ook de binnenstad is snel te bereiken.

De afgelopen jaren is er veel in de wijk geïnvesteerd en is er veel nieuwbouw bij gekomen. Hierdoor is er een wisselende bevolkinsgsamenstelling en daardoor is er een rijk aanbod van verschillende winkels, restaurants en andere dagelijkse voorzieningen. Van hippe koffietentjes als Croos tot het Surinaamse BBQ-restaurant Faya en van de populaire ijssalon Doppio tot het biologische huiskamerrestaurant Obst & Gemüse.

Erasmus universiteit is goed bereikbaar

Crooswijk is ook ideaal gelegen wat betreft de bereikbaarheid. Met de auto zijn de A20 (Hoek van Holland – Gouda) en de A16 (Rotterdam – Breda) snel bereikbaar.

Buslijn 38 en tramlijn 7 maken de wijk ook uitstekend bereikbaarheid met het openbaar vervoer door RET.

Belangrijke locaties zoals het Centraal Station, de binnenstad en de Erasmus Universiteit zijn snel te bereiken op de fiets. 

Planning 

Het duurt nog even voor de woningen beschikbaar komen voor verhuur. Er is eerst een intensieve en complete renovatie nodig. Bekijk in de tussentijd ons huidige aanbod. Via onze website en onze social media zullen wij belangstellenden op hoogte houden van de ontwikkelingen. Als er vragen zijn kan er contact worden opgenomen via info@rivarentals.com

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Begeleiding bij verbouwing