Riva begeleidt nu ook complete verbouwingen

De complete service van Riva Rentals

Lees in deze blog over hoe de complete service van Riva Rentals zich uitbreidt met het begeleiden van complete verbouwingen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en nemen het gehele proces voor u uit handen.
31/10/2022

Doen waar wij goed in zijn

Waarschijnlijk denkt u bij het horen van Riva gelijk aan ons als dé expert van de Rotterdamse woningmarkt. Riva heeft, door jarenlang goed werk te hebben geleverd, vooral naam gemaakt als de verhuurmakelaar van Rotterdam en omgeving. Door de jaren heen is Riva een steeds completere service gaan leveren. Zo zijn wij al jaren te vinden onder Riva Makelaars, waar onze eigen makelaar zich bezig houdt met het aankopen, verkopen en beleggen van uw woning. Hierdoor kunt u het maximale uit uw situatie halen. Onze grenzen overschrijden inmiddels ook landgrenzen, door onze jarenlange ervaring mee te nemen naar Spanje. Wij streven ernaar om, als Riva Vastgoed Marbella, uw droom ook daar werkelijkheid te laten worden. 

Even terug naar onze basis, Nederland. En om precies te zijn, Rotterdam en omgeving. Riva heeft namelijk al jarenlang ervaring met verbouwingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de keuze hebben gemaakt om nu ook complete verbouwingen aan te bieden. Wij adviseren onze opdrachtgevers over waardeverhogende ingrepen en aanpassingen. De bij ons aangesloten professionals kunnen snel en vakkundig uw verbouwing uitvoeren. Bekijk hieronder het eindresultaat van een reeds opgeleverde woning aan de Rochussenstraat, volledig uitgevoerd door Riva.

Verbouwing door Riva Rentals aan Rochussenstraat

Verbouwing door Riva Rentals aan Rochussenstraat

Waarom de verbouwing uit handen geven?

Het is logisch dat de eerste vraag zal zijn waarom u een verbouwing uit handen zou geven. Wanneer u het uit handen geven heel letterlijk neemt, betekent dit dat uw eigen handen vrij zijn. In ieder geval vrij van de verbouwing van uw woning. Dit zorgt ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken om de dagelijkse zorgen van een verbouwing. Vaak komt er meer bij kijken dan een woningeigenaar in eerste instantie verwacht. Denk hierbij aan zaken als bekwame aannemers, timmerlieden, loodgieters, elektriciens, wetgeving en wooneisen. Riva heeft al jarenlang ervaring met alle mogelijke opties en heeft gebouwd aan een sterk team om de verbouwing van A tot Z goed te laten verlopen en snel te kunnen leveren. 

Naast de vooral praktische zaken van een verbouwing, is het ook belangrijk om de huidige wetgeving goed in de gaten te houden. Onze professionals zijn er ook voor u wanneer het op deze zaken aankomt. De wooneisen en de wetgeving veranderen snel. Het is belangrijk om daar effectief mee om te gaan. Zo geldt er in de Gemeente Rotterdam een maatregel die ervoor zorgt dat het niet is toegestaan om een woning te verhuren aan drie zelfstandigen. In dit geval kan het een idee zijn om een ruime woning anders in te delen. Ook de Rijksoverheid is continu bezig met wetsvoorstellen die invloed hebben op verhuur. Het is dus altijd een overweging waard om de woningen in het huidige portfolio te verbouwen, zodat deze beter geschikt zijn voor de toekomst. Lees in deze blog over meer redenen om te verbouwen.

Work in progress aan de 's Gravendijkwal

Riva begeleidt steeds meer verbouwingen in opdracht van woningeigenaren en investeerders die woningen aankopen. Een kleine aanpassing kan een huis al snel aantrekkelijker maken voor verhuur en verkoop. Dit kan door nieuwe waardevolle toevoegingen te doen, zoals een luxe keuken en modern sanitair. Het is ook mogelijk om een ruime woning op te splitsen in meerdere woonvertrekken die apart verhuurd kunnen worden. Op deze pagina is een selectie te vinden van projecten die Riva heeft uitgevoerd. Onze partners kunnen de complete verbouwingen op zich nemen. Van inspectie van de woning, advies, opstellen van de plannen en de uiteindelijke uitvoering.

Een huidig voorbeeld van een door Riva begeleide verbouwing is een woning aan de 's Gravendijkwal in Rotterdam. De eigenaar van deze woning heeft de volledige verbouwing uit handen gegeven, om ervoor te zorgen dat de woning meer rendement kan behalen in uiteindelijke verhuur of verkoop. Zowel het gehele proces van verbouwen, als het proces van verhuur of verkoop zal door Riva worden uitgevoerd. Dit is het grote voordeel van het in huis hebben van een eigen makelaar, Riva Makelaars.
Houd ons Instagram account in de gaten voor updates over deze verbouwing.

Verbouwing door Riva Rentals aan 's Gravendijkwal

Verbouwing door Riva Rentals aan 's Gravendijkwal

Contact

Heeft u nog vragen over de manier waarop Riva complete verbouwingen begeleidt, of is er iets anders waar wij u mee kunnen helpen?
Neem contact met ons op door te mailen naar info@rivarentals.com.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Verbouwen