Riva Rentals highlights 2022

Wij blikken graag samen met u terug op het jaar 2022!

Nu het eind van 2022 in zicht is, vinden wij het een mooi moment om het jaar samen af te sluiten. Dit willen wij doen met een terugblik op onze highlights van het afgelopen jaar! Allereerst willen wij benadrukken wat een snel en dynamisch jaar het is geweest voor Team Riva en haar relaties. We hebben samen ontzettend veel werk verzet en letterlijk grenzen verlegd.
30/12/2022

Nieuwe medewerkers

U heeft afgelopen jaar kennis mogen maken met een hoop nieuwe gezichten. Er is niet alleen een frisse wind door het verhuurteam gegaan, maar ook het beheerteam is gegroeid in kwaliteit en kennis. Onze ambitie is om proactiever woningen te optimaliseren voor de verhuur. Dit komt niet alleen de huurprijs ten goede, maar zorgt ook voor een risicobeperking ten aanzien van de mogelijke nieuwe wet- en regelgeving rondom woningverhuur in de vrije sector. Dus naast het efficiënt vinden en plaatsen van geschikte huurders, willen wij werken aan een renderende, duurzame en kwalitatieve portfolio van woningen met tevreden verhuurders en huurders. Maak kennis met ons team en aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Lancering Riva Vastgoed Marbella

In het jaar 2022 heeft Riva letterlijk grenzen verlegd! Wij hebben namelijk een vastgoedkantoor in Spanje geopend, onder de naam Riva Vastgoed Marbella. Vanuit de nieuwe locatie in het bruisende Marbella focussen wij ons met name op beleggingen en ontwikkelingen. Een goed moment aangezien het investeringsklimaat in Nederland momenteel minder interessant is geworden. Maar uiteraard helpen we ook graag bij de zoektocht naar huizen of appartementen om vakantie te vieren óf voor permanente bewoning.

Riva Vastgoed Marbella staat voor het compleet wegwijs maken van de woningzoeker en investeerder in en rondom Marbella aan de Costa del Sol. Wij begrijpen uit eigen ervaring dat het kopen van een eerste of tweede woning in het buitenland of het investeren in vastgoed vraagtekens met zich meebrengt. Daarom is het onze missie om u van begin tot eind te ontzorgen tijdens uw zoektocht, zonder enige verplichtingen van uw kant. Wij streven ernaar om uw Nederlands sprekende expert van de woningmarkt in Marbella en omgeving te zijn. Dit doen wij door goed te luisteren en op individuele behoeftes in te spelen.

Neem een kijkje op onze Riva Vastgoed Marbella website.

Lancering Riva Vastgoed Marbella

Lancering Riva Vastgoed Marbella

Bloxs award

De derde highlight die het benoemen waard is, is het winnen van de Bloxs award. Riva Rentals werkt samen met Bloxs om onze dienstverlening zo soepel mogelijk te doen verlopen. Dat doen we door de implementatie van de software voor vastgoedmanagement. Dat doen wij blijkbaar op een voorbeeldige wijze want Bloxs heeft ons tijdens de PROVADA beurs de Gamechanger Award voor Hyperautomation overhandigd. Lees hierover meer in onze blog.

Stap voor stap zijn er intern steeds meer tools geïntegreerd. Dat heeft ertoe geleid dat Riva de absolute voorloper is op het gebied van automatisering. Volgens Bloxs passen wij het fenomeen ‘No Hands Real Estate Management’ op vrijwel alle vlakken toe. Daarom is de Gamechanger award voor Hyperautomation op zijn plek. Team Riva is trots op deze onderscheiding! Onze ambitie voor komend jaar is om nog meer gebruik te maken van data analyse, zodat wij nog meer maatwerk kunnen leveren.

Uitreiking Bloxs award

Uitreiking Bloxs award

OSRE

Zoals aangegeven vinden wij het belangrijk om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij middels de juiste software en tools onze processen kunnen stroomlijnen, waardoor we meer tijd over hebben voor relatiebeheer en nieuwe commerciële kansen. Daarom is dit jaar de keuze gemaakt om te gaan werken met OSRE. Dit staat voor Online Software for Real Estate en het ontwikkelt oplossingen om het proces tot verhuur of verkoop van vastgoed te stroomlijnen. Wij gaan gebruik maken van het zogenaamde woningdossier, waardoor wij sneller, efficiënter en veiliger kunnen verhuren. Via dit nieuwe platform dienen woningzoekenden zich online in te schrijven voor een woning, waardoor wij een eerlijker en transparanter screeningsproces kunnen doorlopen. Er is tevens een mogelijkheid tot een uitgebreide online screening van kandidaten, waardoor de kans op een juiste match aanzienlijk wordt verhoogd. Maar ook de papierwinkel is geautomatiseerd middels het digitaal ondertekenen van huurovereenkomsten en het hebben van online dossiers. Het inzetten van dit systeem zorgt er dus voor dat Riva efficiënter te werk kan gaan, waardoor er ruimte is om meters te maken op andere vlakken en dit betekent dus meer aandacht voor onze klanten.

Op naar 2023

Ondanks dat we de laatste dagen van 2022 nog gaan knallen, willen wij u alvast een goed en gezond 2023 wensen. Ook volgend jaar met alle nieuwe onderhavige ontwikkelingen in vastgoedland kunt u dezelfde professionaliteit en gedrevenheid verwachten die u van ons gewend bent.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam